3x3 high 5 naslovna Medium

Prvo izdanje Zimske 3x3 lige Pakrac organizirane od Sportske zajednice u suradnji s mladim Nagy Lovrom suvereno je osvojila ekipa High 5 upisavši pobjede u svim utakmicama, a zaokružila je priču na najbolji način pobjedom 21:19 nad Airballersima (Matej Nemeth - Campi, Niko Kozić, Niko Čilić i Andrej Žili) u zanimljivom okršaju dostojnom finala.

Nakon razigravanja Lige između 11 domaćih i jedne daruvarske ekipe, u završnicu među osam najboljih ekipa plasirali su se High 5, Airballers, Sapeti, Windy city bulls, Traktor Tom, 3x3 Zagreb, Žongleri u tajicama, Rent a Dino, Underdogz, KK Pali, Obruč i Step back, a svim navedenim ekipama organizacijski odbor u sastavu Jasmin Ramić, tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca, Dean i Lovro Nagy, je dodijelio zahvalnice, dok je najuspješnijima medalje, pehare i prigodne nagrade uručila pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević.

Za pobjedničku ekipu lige nastupali su Pakračani Karlo Tomić Bobaš, Gabriel Kajzogaj, Borna Strmota i Luka Plašćar, a Bobaš je ponio i titulu najboljeg igrača lige, dok su u utakmici za treće mjesto Sapeti savladali Windy city bullse.

Karlo Tomić Bobaš

Karlo Tomić Bobaš - najbolji igrač Lige

Izdvojit ćemo i člana finalista Airballersa, Niku Čilića, haklera koji je jedini igrač Lige sposoban prirediti publici jedan od omiljenih košarkaških poteza - zakucavanje.

Niko Čilić

Niko Čilić

Pravu košarkašku atmosferu upotpunili su i pristigli zaljubljenici u ovaj sport, dok je sve prisutne prigodnom glazbenom podlogom zabavio Andrej Žili - DJ Zillax.

DJ Zillax

DJ Zillax

O samoj kvaliteti Lige govori i činjenica kako je sve utakmice završnice sudio Tomislav Prpić iz Zagreba, međunarodni FIBA licencirani 3x3 sudac.

Tomislav Prpić

Tomislav Prpić

Budući kako se radi o prvom organiziranom košarkaškom natjecanju u Pakracu i šire, organizatori su izjavili kako su i više nego zadovoljni raspletom i odazivom ekipa i publike kojima se ujedno i zahvaljuju, a ne sumnjamo kako će Liga rasti i poboljšavati kvalitetu iz godine u godinu.

FOTOGALERIJA