kuglanje lipik hrast naslovna

Odličnom predstavom članova Kuglačkog kluba Lipik 1974 obilježen je nastavak seniorske sezone 4. HKL istok - zona Požega kada su 12. siječnja u pakračkoj kuglani s uvjerljivih 7.5:0.5 u derbiju nadjačali lidere lige Hrast iz Požege i smanjili prednost na samo jedan bod, a ujedno su im nanijeli i prvi poraz u sezoni.

Tako su svih šest kuglača lipičkog kluba pridonijeli bodovima, a najraspoloženiji su bili Dražen Pierobon s 547 čunjeva, Ivan Hofman s jednim manje te Ivan Zandona s 531 čunjem.

Debi za Lipik 1974 pobjedničkim nastupom ubilježio je i bivši igrač Pakrac-Papuka Alan Belobrajdić - Bela te odmah opravdao povjerenje novih mu suigrača.

bela

Sljedeće kolo očekuje ih gostovanje u Požegi 21. siječnja kod posljednjeplasiranog Zlatnog Luga.

FOTOGALERIJA

2. HKL istok 

Slavonski Banovac je 13. siječnja ispustio treće mjesto na tablici kada su ih gosti iz Đakova savladali s 2:6. Ispostavilo se kako je Silos bolje iskoristio pauzu između polusezona te je ponovno „zasjeo“ na treće mjesto, a bodove za Slavonski Banovac donijeli su Darko Jozipović - Kvisko (575) i Niko Kalvi (543), dok Igor Major nije imao sreće s 551 srušenim čunjem budući da je „naletio“ na 580 gostujućeg Fajdetića.

21. siječnja Banovčani će iduće kolo s tri boda prednosti gostovati kod osmoplasiranog Belišća.

3. HKL istok - zona Požega

Sloga je zaključila prvi dio sezone petim mjestom, a 14. siječnja je gostujućom pobjedom 2:6 protiv fenjeraša lige PPK Kutjeva obilježila nastavak sezone. Odličnu partiju pružio je Saša Poletto srušivši 575, a s 547 i 546 čunjeva popratili su ga Albert Jirasek i Hrvoje Čelec. Ovom pobjedom Sloga se pozicionirala na treće mjesto na tablici s tri boda manje od lidera lige, brodske Lokomotove 1976.

19. siječnja u 18 sati Sloga će u sljedećem kolu u pakračkoj kuglani ugostiti četvrtoplasiranu Croatiu iz Mihaljevaca.