moto naslovna

Promjene među članovima uprave bile su najznačajniji dio Izborne skupštine Moto kluba Pakrac-Lipik koja je jučer održana u klupskim prostorijama Nogometnog kluba Slavonija Prekopakra. Matija Tessari zamijenio je dosadašnjeg predsjednika Marka Stragu, dok je Jure Rosić postao novi tajnik kluba umjesto dosadašnjeg Mladena Lesičaka.

U emotivnom razrješenju s mjesta predsjednika, Straga je zahvalio svim članovima, koji su mu pomagali u dosadašnjem mandatu, na danom povjerenju i podršci. Naglasio je kako nasljednicima predaju klub u izvrsnom stanju te koji u 29 godina postojanja nikada nije održao utrku nižeg ranga od prvenstva države. Također je novom predsjedniku i tajniku uputio riječi podrške te kako će se isti uvijek moći osloniti na sve članove kluba i ubuduće. Istaknuo je i odličnu organizaciju ovogodišnje motocross utrke “Bljesak 2023” zahvaljujući suradnji s pakračkim udrugama te koju su uspješno priveli kraju iako im vremenske prilike nisu išle na ruku.

Kako još uvijek nema službenih rezultata, naknadno će izvijestiti od potignućima omladinskog pogona kluba, Brune Barančeka i Noe Krivdića, dok je za Stefana Lenčea, najboljeg i najuspješnijeg vozača u klubu, poznato kako je osvojio Međunarodno prvenstvo Hrvatske u klasi MX65 te tako dodatno osvjetlao obraz Pakrac-Lipika.

omladina kluba

Davor Lenče naročito se pohvalno izrazio o radu Strage te mu zahvalio na svoj emociji i energiji koju je unio u klub. “Ja sam dugo godina u klubu, a ovo što si ti napravio je sami vrh i najbolje stanje kluba otkako postoji.”

FOTOGALERIJA

Matija Tessari, novi predsjednik kluba zahvalio se svim članovima na ukazanom povjerenju uz nadu kako će dostojno preuzeti odgovornost koju je dosad nosio Straga, dok se ispred DVD-a Pakrac prisutnima obratio Željko Žgela čestitavši novom čelništvu kluba na preuzimanju funkcije, uz riječi kako će klub uvijek moći računati na pomoć pakračkih vatrogasaca.