1696943366594 Medium

Pakrački rukometaši su porazom 27:29 započeli 2. HRL Istok, proteklog vikenda ugostili su Novu Gradišku BD Gruppe Austria, suparnike koji su ih krajem rujna također savladali pred pakračkom publikom.

Do 15. minute igrali su gol za gol nakon čega gosti odmiču na 5 pogodaka prednosti do odmora, a povratak u utakmicu u drugom poluvremenu dodatno je domaćoj ekipi onemogućio raspoloženi gostujući vratar obranivši niz izglednih situacija. Iako se borbena momčad Pakraca nije predavala, do kraja utakmice uspjeli su smanjiti prednost gostiju, no ne i dostići ih. Najraspoloženiji igrači Pakraca sa šest postignutih pogodaka bili su Ivan Macura i Domagoj Vonić.

Sven Zerdin novi trener seniora

U novu sezonu pakrački rukometni klub ulazi s novim trenerom, Svenom Zerdinom, koji je i sam bio igrač kluba te trener mlađih kategorija. Uz nešto pomlađeniju ekipu uspoređujući ju s prošlosezonskom, poboljšan je dojam iz prošle utakmice, vidljiv je napredak u igri, a kroz dobru atmosferu i angažiranost na treninzima, u klubu očekuju i povrat uloženog u vidu što skorijih prvenstvenih bodova.

Dizajn bez naslova 10 Medium

Priliku za osvajanje prvih bodova imat će u 2. kolu 13. listopada kada gostuju u Slavonskom Brodu gdje će odmjeriti snage s ekipom “Brod”.