Kuglanje Medium

1. HKL sjever 

Pakrac-Papuk je proteklog vikenda uspješno savladao gostovanje u Đakovu gdje je pobijedio Fortunu rezultatom 7:1 te se s tri pobjede i jednom neriješenom utakmicom nakon 4 kola trenutno nalazi na prvom mjestu 1. hrvatske kuglačke lige sjever. Najbolji pojedinac utakmice ponovno je bio Jasmin Ramić sa 615 srušenih čunjeva, ujedno i jedini koji je od Pakračana probio granicu od 600 čunjeva. Dobar nastup s nešto manje srušenih čunjeva upisali su Antonio Juranović i Niko Kalvi

U 5. kolu 21. listopada u 11 sati Pakrac-Papuk će ugostiti Željezničara iz Belišća.

2. HKL istok 

Slavonski Banovac je u nedjelju na domaćem terenu izgubio 5:3 od Zanatlije iz Slavonskog Broda te se nakon 4 kola nalazi na devetom mjestu na tablici. Najuspješniji u redovima Slavonskog Banovca bio je Niko Kalvi koji je srušio 593 čunjeva, a s nešto manje slijedio ga Gordan Špelić, dok su Darko Josipović i Igor Major srušili identičnih 565 čunjeva.

Sljedeću utakmicu igraju u gostima 21. listopada virovitičkog TVIN-a.

3. HKL istok - zona Požega 

Sloga je prvenstvo otvorila pobjedom 6:2, a u pakračkoj kuglani ugostili su PPK Kutjevo. Igrač utakmice bio je Dragan Blažević s 581 srušenim čunjem, a dobrim nastupom popratili su ga Josip Dumančić - Joca i Saša Poletto.

2. kolo će 13. listopada na gostovanje u Mihaljevce ekipi Croatia Mi.

4. HKL istok - zona Požega 

Lipik 1974 je pobijedio utakmicu 1. kola na gostovanju u Požegi protiv Elektre Pž 7:1. S 594 srušenih čunjeva najistaknutiji pojedinac bio je Pierobon, a dobre partije također su pružili Zandona i Šubert. Sljedeće kolo ugostit će u pakračkoj kuglani 13. listopada u 18 sati HVIDR-u iz Požege.

Pakrac-Papuk II u 1. kolu je upisao bod u srazu s Hrastom iz Požege, a najbolji pojedinac susreta bio je Niko Kalvi s 581 srušenim čunjom. Bodu su uz Niku zapaženim nastupom ponajviše pridonijeli Matko Škondro i Hrvoje Čelec.

15. listopada u 10 sati u 2. kolu će druga ekipa Pakrac-Papuka ugostiti u pakračkoj kuglani Slavoniju NG iz Nove Gradiške.