LiPa Brod

NOGOMET

4. MŽNL SB-PŽ

Hajduk je prošlo kolo suvereno pobijedio Mladost iz Sibinja 6:0 te drži drugo mjesto na tablici, a sutra 7. listopada će u 8. kolu u gostima pokušati doći do novih bodova protiv posljednjeplasirane Požege.

ŠN Li-Pa danas u 20.30 sati u Lipiku igra protiv Oriolika, a budući da su pakračko-lipički kadeti drugi na tablici, eventualnom pobjedom preuzeli bi mjesto lidera tablice tako da će publika zasigurno posvjedočiti uzbudljivom susretu.

10. lipnja Li-Pa će odigrati još dvije primamljive utakmice, naime u Lipik dolazi prvoligaš Slaven Belupo iz Koprivnice i to s dvije kategorije, starijim pionirima i kadetima.

1696603697473

Lipik 1925 je pobjedom 3:0 protiv Psunj Sokola zauzeo peto mjesto tablice, a slijedi im domaća utakmica protiv predzadnje Slobodnice.

1. ŽNL 

Dobrovac je nakon dva vezana poraza treći na tablici s istim brojem bodova kao prvoplasirani Kaptol, a povratak u pobjedničke vode pokušat će dohvatiti u 8. kolu na gostovanju u Rajsavcu.

2. ŽNL 

Dinamo Badljevina će nakon boda sa Starom Lipom u 6. kolu u potragu za novim bodovima u Golobrdce gdje će odmjeriti snage s Parasanom.

Croatia Donja Obrijež se nakon poraza nalazi na drugom mjestu te im slijedi prvi derbi ove sezone, naime na domaćem terenu u nedjelju u 15:45 sati ugostit će rivale iz Prekopakre.

Slavonija Prekopakra je prošlo kolo ubilježila domaći poraz te drži sedmo mjesto, a u nedjelju u 15:45 sati će u gostujućoj derbi utakmici odmjeriti snage sa susjedima iz Donje Obriježi.

RUKOMET 

U subotu u 19 sati rukometaši Pakraca odigrat će 1. kolo 2. HRL Istok protiv Nove Gradiške BD Gruppe Austria. Priliku za popravak dojma iz izgubljene kup utakmice protiv istog protivnika odigrane prošlog tjedna ponovno će imati pred podrškom domaće publike u Gradskoj sportskoj dvorani Pakrac.

1696603697460

KUGLANJE 

1. HKL sjever 

Nakon 3 kola Pakrac-Papuk nalazi se na drugom mjestu tablice, a u 4. kolu ide na gostovanje Fortuni iz Đakova, devetoplasiranoj ekipi lige.

2. HKL istok 

Slavonski Banovac je pobjedom u prošlom kolu dohvatio sedmo mjesto na tablici, a sljedeću utakmicu 4. kola igraju na domaćem terenu u nedjelju 8. listopada u 16 sati protiv lidera lige, brodskog Zanatlije SB.

3. HKL istok - zona Požega 

Sloga je proteklog vikenda prvenstvo otvorila pobjedom te se trenutno nalaze na trećem mjestu na tablici, a 2. kolo će na gostovanje u Mihaljevce ekipi Croatia Mi.

4. HKL istok - zona Požega 

Lipik 1974 je u nedjelju pobijedio utakmicu 1. kola, a sljedeće kolo će ugostiti HVIDR-u iz Požege u pakračkoj kuglani 13. listopada u 18 sati.

Pakrac-Papuk II je u 1. kolu odigrao neriješeno protiv požeškog Hrasta, a 15. listopada u 10 sati u 2. kolu će druga ekipa Pakrac-Papuka ugostiti u pakračkoj kuglani Slavoniju NG iz Nove Gradiške.