hajduk smrtnici naslovna Medium

Fotografija: Privatni album

4. MŽNL SB-PŽ 

Hajduk je u jučerašnjem 7. kolu upisao još jednu nadmoćnu pobjedu, uz dodatni vjetar Smrtnika, navijača Hajduka, na Gradskom stadionu Pakrac stradala je Mladost iz Sibinja 6:0. Novi hattrick upisao je Filip Matijašević, dvostruki strijelac bio je povratnik u ekipu Filip Dietzman, a svoj prvijenac u zelenom dresu upisao je i Julien Katie Brandon.

Trenutno Hajduk drži drugo mjesto s dva boda zaostatka za vodećim Slavoncem iz Nove Kapele, a sljedeće kolo Pakračani će u goste Požegi koja je posljednja na tablici.

Škola nogometa „Li-Pa“ pobijedila je i četvrtu utakmicu te se s maksimalno osvojenim bodovima nalazi na drugom mjestu, ispred pakračko-lipičke ekipe nalazi se samo Marsonia iz Slavonskog Broda. Na gostovanju u Daruvaru bili su bolji rezultatom 3:1, a pogotke za Li-Pu postigli su Luka Tepurić, Vanja Grubić i Luka Major.

U subotu će odmjeriti snage s osmoplasiranim Oriolikom na pakračkom gradskom stadionu.

NK Lipik 1925 pobijedio je 3:0 na gostovanju u Okučanima, a u strijelce su se upisali braća Gospočić, Josip i Zdravko te Tin Podunavac

Lipik će iduće kolo ugostiti predzadnju Slobodnicu.

1. ŽNL 

Dobrovac je upisao i prvi domaći poraz ove sezone, Croatia iz Mihaljevaca jučer je bila bolja rezultatom 0:2 te ih poslala na treće mjesto, no s istim su brojem bodova kao i prvoplasirani Kaptol.

Dobrovčanima slijedi gostovanje kod osmoplasiranog Dinama iz Rajsavca.

2. ŽNL 

Croatia Donja Obrijež jučer je poražena u 6. kolu u gostima kod Graničara iz Bučja 3:0, a time im je ekipa iz Bučja preuzela prvo mjesto na tablici, dok se Obriježani nalaze odmah iza njih na drugom mjestu s jednim bodom zaostatka.

Iduću nedjelju odigrat će na domaćem terenu derbi protiv Prekopakre.

Dinamo Badljevina je u jučerašnjoj zanimljivoj utakmici na domaćem terenu podijelila bodove sa Starom Lipom, rezultat je bio 3:3, a Badljevčani mogu žaliti za punim plijenom zbog brojnih propuštenih prilika u prvom poluvremenu. Gosti su u 32. minuti iz doslovno prve konkretne situacije došli u vodstvo 1:0 te zadržali prednost do kraja prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme domaćini odlično otvaraju kada su u 47. minuti izjednačili rezultat na 1:1 solo akcijom Ivice Šugića kojemu je ostalo koncentracije pri završnici nakon što je nanizao par igrača Stare Lipe. Potpuni preokret 10 minuta nakon donio je najbolji igrač Badljevine, Stipo Šugić koji je „izvagao“ obranu gostiju te s dvadesetak metara preciznim udarcem pogodio malu mrežicu za vodstvo 2:1. Gosti su u 71. i 74. minuti priredili novi preokret na utakmici te poveli 3:2, da bi igrač utakmice, Stipo Šugić postavio u 82. minuti konačan rezultat 3:3 slalomom kroz protivničku obranu i sjajnim udarcem pored nemoćnog vratara gostiju.

S novim bodom drže šesto mjesto na tablici, a iduće kolo u goste će Parasanu iz Golobrdaca.

Slavonija Prekopakra ubilježila je nesretan domaći poraz 3:4 gdje su u oslabljenom sastavu zbog ozljeda i kartona na utakmici doživjeli ozljede još dvojice igrača. Pogotke za Prekopakrane postigli su Anto Meljankić, Leo Svjetličić i Tomo Marković.

Izostanci i ozljede kulminirale su u najgorem mogućem trenutku budući da im u nedjelju slijedi derbi protiv Donje Obriježi.

1696238184326-Medium
1696238184343-Medium
1696238184360-Medium
1696238184378-Medium
1696238184395-Medium
1696238184413-Medium