DSC00032 Medium

4. MŽNL SB-PŽ 

Hajduk Pakrac nalazi se na trećem mjestu s dva boda zaostatka nad prvoplasiranim Slavoncem iz Nove Kapele, a sutra 30. rujna će u 15.45 sati u 7. kolu ugostiti Mladost iz Sibinja koja je u posljednje četiri ekipe lige.

Lipik 1925 u nedjelju putuje u Okučane Psunju Sokol koje su u prošloj sezoni u posljednjem kolu savladali na domaćem terenu 4:2 te im i teoretski onemogućili borbu za naslov prvaka. 

1. ŽNL 

Nakon prvog pretrpljenog poraza prošlog vikenda u sklopu 6. kola gdje ih je savladao Graničar iz Zagrađa, Dobrovac je još uvijek prvi s tri boda prednosti, a ove nedjelje 1. listopada vraćaju se na domaći teren te će u 15.45 sati ugostiti Croatiu iz Mihaljevaca koja se nalazi točno na sredini tablice.

2. ŽNL 

Croatia Donja Obrijež se proteklog vikenda vratila pobjedama i vrhu tablice, u Donjoj Obriježi u 5. kolu nastradali su Biškupci 7:1, a u nedjelju će pokušati zadržati lidersku poziciju u gostima kod Graničara iz Bučja koji im je za petama s dva boda zaostatka.

Dinamo Badljevina je doživio poraz u derbiju s Prekopakrom te se trenutno nalazi na šestom mjestu sa šest bodova. Očekuje ih još jedna teška utakmica budući da ugošćuju u nedjelju u 15.45 sati drugoplasiranu Staru Lipu.

Slavonija Prekopakra će nakon pobjede u derbi utakmici protiv Badljevine na domaćem terenu ponovno odigrati domaću utakmicu. Zauzimaju sedmo mjesto s istim brojem bodova kao i Badljevina, a u subotu u 15.45 sati odmjerit će snage s Parasanom iz Golobrdaca koji se nalaze na četvrtom mjestu s osam skupljenih bodova.