ribiči kraj sezone naslovna Medium

Nakon šest kola u kojima su se ribolovci Požeško-slavonske županije natjecali na Pakurnovcu, Ramincu, Kuštravcu i Trenkovu, članovi Športskog ribolovnog društva Pakrac su prvaci te su tako obranili naslov od prošle godine. Najbolji pojedinac Lige ove godine je David Čatak, dok je njegov otac Dean zauzeo treće mjesto. Na drugom mjestu nalazi se Zlatko Adžijević (Slavonac Lipik).

U posljednjem 6. kolu održanom proteklog vikenda na Ramincu u disciplini Lov ribe udicom na plovak nisu ostavili prostora za iznenađenje te su rutinskim nastupom zauzeli drugo mjesto koje im je bilo dovoljno za naslov županijskog prvaka, a prošlogodišnji najbolji pojedinac lige, Damir Leš, ove godine završio je na petom mjestu.

ribiči kraj sezone dean leš david Medium

Kadeti su svoj zadnji nastup odradili na Pakurnovcu, a plasman 6. kola identičan je ukupnom. Pobjednica Kadetske županijske lige je Nataša Grubić (Slavonac Lipik), drugo mjesto pripalo je Jakovu Polettu (Klen Brestovac), a najuspješniji pakrački kadet je Marko Adžijević (“Pakrac”) koji je zauzeo treće mjesto.

ribiči kraj sezone nataša Medium

Za pohvalu je svaka obrana naslova prvaka, što je kroz dobar rad i uložen trud pošlo za rukom i pecaljkama članovima pakračkog ribolovnog društva, a kako su pokrenuli i Školu ribolova bez koje kadetske lige ne bi ni bilo, već dvije sezone stvaraju perspektivne ribolovce za seniorsku kategoriju. Stoga, nema bojazni za buduće predstavnike koji će nastaviti braniti naslove prvaka i boje Pakraca.

Fotografije: Športsko ribolovni savez Požeško slavonske županije