DSC00077 Medium

4. MŽNL SB-PŽ

Nakon odličnih partija koje su Hajduk i Lipik prezentirali na početku sezone kroz dosadašnja četiri kola, Pakračani će u subotu 16. rujna u 16.15 sati na Gradskom stadionu Pakrac s vrha tablice ugostiti u vječitom derbiju susjedne im rivale iz Lipika. S jedne strane bit će djelo rada i vizije trenera Dubravka Ljevakovića, dosad neporažena momčad oboružana odličnim pojedincima te mladim perskeptivnim igračima koji su se jako dobro snašli u kombinaciji s iskusnijima, predvođeni najboljim strijelcem i igračem lige, Filipom Matijaševićem koji nakon četiri kola već ima 14 pogodaka na svom kontu. S druge strane suprotstavit će im se uzdrmani Lipičani koji su do travnja ostali bez kažnjenog trenera Kreše Posedija koji je u prošlom kolu vidno nezadovoljan vođenjem utakmice sudačke trojke po završetku iste ušao u raspravu s glavnim. Uz nekolicinu novih pojačanja i tri boda zaostatka za Hajdukom, zanimljiv i sadržajan derbi je zagarantiran.

derbi hajduk lipik najava

1. ŽNL 

Dobrovac i nakon četiri odigrana kola drži prvo mjesto na tablici uz pobjede u svim utakmicama, a posljednji je pao Slaven iz Gradca. Nova tri boda napast će u subotu u 16.15 sati na domaćem terenu gdje će ugostiti desetoplasirani Omladinac.

2. ŽNL 

Domaćoj publici su lokalni klubovi priredili zanimljiv start sezone, a najuspješnija u tome je bila je Croatia iz Donje Obriježi koja trenutno zauzima prvo mjesto tablice uz maksimalne tri pobjede. Nakon što su prošlo kolo kod kuće nadjačali Staru Lipu, sljedeća stepenica bit će im nedjeljno gostovanje u Trenkovu.

Badljevački Dinamo drži odlično drugo mjesto koje su izborili pobjedom na gostovanju u Bučju. U nedjelju u 16.15 sati im slijedi domaća utakmica protiv Sulkovaca, posljednje ekipe na ljestvici.

Slavonija Prekopakra je prošlo kolo došla do svoja prva tri boda preko Biškupaca koje su savladali na domaćem terenu te trenutno zauzimaju sedmo mjesto na tablici. U nedjelju će u goste Graničaru iz Bučja.