ribiči seniori naslovna Medium

Članovi Športskog ribolovnog društva “Pakrac” su, nakon sjajna posljednja tri pobjednička nastupa, proteklog vikenda na lipičkom Ramincu u 5. kolu zauzeli drugo mjesto te tako zadržali vodeću poziciju pred sami kraj Županijske lige u disciplini Lov ribe udicom na plovak. Time su vrlo vjerojatno osigurali i obranu naslova županijskog prvaka, a konačni scenarij bit će poznat 17. rujna kada će biti održano posljednje kolo, ponovno na Ramincu.

Uz ekipno drugo mjesto, u pojedinačnoj konkurenciji po sektorima, David Čatak osvojio je drugo, Dean Čatak treće, a Damir Leš četvrto mjesto. Nakon pet kola, David Čatak je i dalje trenutno najbolji ribič seniorske lige ispred Željka Adžijevića iz lipičkog “Slavonca”, a Damir Leš i Dean Čatak zauzimaju četvrto i peto mjesto. Rasplet pojedinačne konkurencije bit će znatno napetiji budući da bodovne razlike nisu velike između trenutno najboljih pojedinaca lige.

ribiči seniori Medium

Kadeti su isti dan nastupali na jezeru Pjeskara, a domaći mladi ribiči koji su završili na postolju su pobjednik 5. kola, Noa Juraić, član lipičkog “Slavonca”, dok je drugo mjesto pripalo predstavniku “Pakraca” Jakovu Delorenciju. Nataša Grubić (“Slavonac”) je trenutno najbolja u ukupnom poretku, a Mislav Oblak (“Pakrac”) zauzima treće mjesto.

ribiči kadeti

Fotografije: Športski ribolovni savez Požeško-slavonske županije