nogomet lopta

4. MŽNL SB-PŽ

NK Hajduk Pakrac će nakon dojmljive igre proteklog vikenda u gostima i pobjede 6:2 nad favoriziranim prošlosezonskim članom 3. HNL Istok, Omladincom iz Gornje Vrbe, u 3. kolu 2. rujna (subota) u 17.15 sati ugostiti Jakšić. Prošli susret ove dvije momčadi završio je pobjedom Hajduka 5:1, a ostaje za vidjeti može li od ove sezone pomlađena ekipa trenera Dubravka Ljevakovića na krilima raspoloženog Filipa Matijaševića prirediti sličan scenarij.

NK Lipik 1925 je na domaćem terenu prošlog vikenda savladao Požegu 4:0, a nove bodove potražit će u subotu 2. rujna u gostujućoj utakmici protiv Slavonca iz Nove Kapele. 

1. ŽNL 

HNK Dobrovac će nakon osvojena 3 boda u 2. kolu na gostovanju u Pavlovcima u dobrom raspoloženju u subotu 2. rujna u 17.15 sati ugostiti Kuzmicu. 

2. ŽNL 

NK Croatia Donja Obrijež je prošli vikend uspješno otvorio sezonu pred domaćom publikom pobjedom 3:1 nad Eminovcima, što im je trenutno donijelo i vodeće mjesto na tablici, a slijedi im gostujuća utakmica u nedjelju 3. rujna u Sulkovcima.

NK Dinamo Badljevina je upisao domaći poraz u 1. kolu, bolji su bili Biškupci rezultatom 1:0. Priliku za prvim bodovima imat će u nedjelju na domaćem terenu protiv Eminovaca u 17.15 sati.

NK Slavonija Prekopakra je u prvom kolu upisao poraz 2:0 na domaćem terenu. Iduću utakmicu snage će odmjeriti sa Slogom u Trenkovu u nedjelju 3. rujna.