hajduk sirac naslovna

NK “Hajduk” Pakrac i NK “Kamen” Sirač jučer su odigrali prijateljsku utakmicu na Hajdukovom pomoćnom terenu, a završila je pobjedom Sirača 2:1. Nikola Marjanović i Nikola Karpišek postigli su golove za goste, a za mladu ekipu trenera Dubravka Ljevakovića u strijelce se upisao Filip Matijašević.

“Uz par propuštenih izglednih prilika, nismo imali sreće ni s druge strane jer je ekipa Sirača svoje konkretne iskoristila, a nastup moje momčadi bio je solidan obzirom da se do i kroz prvenstvo stignu dodatno uigrati. Zadovoljan sam i reakcijom najmlađih koji su drugo poluvrijeme ušli u igru”, izjavio je Ljevaković.

Standardnim igračima pakračkog kluba poput Adriana Baškiere, Nikše Grubišića, Ivana Keća, Matije Benkovića i već spomenutog Matijaševića, pridružili su se golobradi Sven Andričić, Tomislav Bišćanin, Luka i Leo Tepurić (2008. godište), godinu stariji Ivan Turković i Neo Želimorski te Stjepan Mateš (2006. godište.).

Od prošle godine za seniore nastupaju također mladi Stjepan Dietzman i Mihael Balog (2005. godište) te Marin Čakarić (2003. godište), a trener Ljevaković ove je sezone sve nabrojene uključio u pogon i tako stvorio najmlađu seniorsku momčad u 104-godišnjoj povijesti Hajduka.

Hajduku za vikend slijede dvije utakmice u sklopu Memorijalnog turnira hrvatskih branitelja Pakrac - Lipik. U subotu 12. kolovoza u 18 sati pokušat će izboriti nedjeljno finale protiv NK “Požega”, dok će prije njih u 16 sati prvu polufinalnu utakmicu odigrati NK “Lipik 1925” protiv NK “Daruvar”. Program u nedjelju 13. kolovoza odvit će se u istoj satnici, utakmica za treće mjesto započet će u 16, a finale u 18 sati.

hajduk-sirac-1
hajduk-sirac-2
hajduk-sirac-3
hajduk-sirac-4
hajduk-sirac-5
hajduk-sirac-6
hajduk-sirac-7
hajduk-sirac-8
hajduk-sirac-9
hajduk-sirac-10