U 13 LiPa igra

„Trinaestica“ rukometnog kluba LiPa odigrala je proteklog vikenda posljednje kolo 1. HRL U-13 regija 4. Dječaci trenera Anđelka Lucića gostovali su u Đakovu gdje su u prvom susretu savladali vršnjake iz Vinkovaca s 29:21. Utakmicu su bolje otvorili Vinkovčani, no pred kraj prvog poluvremena LiPa je preokrenula rezultat u svoju korist (14:12) te do kraja utakmice zadržala i povećala prednost. Najefikasniji u tom susretu je bio Mile Dabić s 9 pogodaka.

Drugu, ujedno i posljednju utakmicu ove sezone odigrali su protiv domaćina iz Đakova. Dominantnom predstavom imali su rezultatsku prednost tijekom cijele utakmice, a susret je završio pobjedom Lucićeve ekipe 20:14. Ponovno je najraspoloženiji bio Mile Dabić koji je mrežu zatresao 7 puta.

S ove dvije pobjede, dječaci LiPe prvenstvo su završili na odličnom drugom mjestu lige za poredak te time pokazali veliki napredak u igri kroz sezonu. Omjerom od 16 pobjeda, jednim neriješenim rezultatom i tri poraza, skupili su 33 boda pa im je titula prvaka izmakla za samo bod razlike, a koju su ponijeli dječaci rukometnog kluba Dejan Krtolica iz Slavonskog Broda. 

Za RK LiPa U-13 nastupali su: Franko Bošnjaković, Mile Dabić, Lovro Feher, Dorijan Jozipović, Bartol Knežević, Deni, Ivano i Tin Lapaš, Noa Lopar, Benjamin i Damjan Lucić, Leonardo Straga, Matija Širac.

U 13 LiPa

Izvor fotografija: Rukometni klub "LiPa"