hajduk polufinale naslovna

NK Hajduk Pakrac je jučer na domaćem terenu izgubio 2:1 polufinalnu utakmicu Županijskog kupa od NK BSK iz Buka. Tako će prošlogodišnji osvajač kupa BSK ponovno odigrati finale, a s druge strane suprotstavit će im se NK Kutjevo koji je pobijedio 3:2 pleterničku Slaviju.

Hajdukovci su od početka utakmice dominirali posjedom lopte, no bez većih opasnosti po vrata gostiju, koji su u prvom poluvremenu propustili par izglednih prilika iz kontri pa se na odmor otišlo rezultatom 0:0.

U drugom poluvremenu nije se dugo čekalo na promjenu rezultata, nakon okomite lopte koja je izbacila cijelu obranu Hajduka, Marčinković izlazi sam pred vrata i rutinirano poentira u 51. minuti za vodstvo gostiju 1:0. Nakon 8 minuta, Filip Matijašević se sjurio u šesnaesterac gostiju koji ga ruše pa je Hajduk izjednačio iz jedanaesterca kojeg je Matijašević sam i izveo.

U 71. minuti dogodio se prekid od 20 minuta, glavama su se sudarili Stjepan Kiš i Marčinković, a gostujući igrač ostao je bez svijesti i prebačen je hitnim vozilom u bolnicu gdje je ustanovljeno kako nema ozbiljnijih posljedica.

hajduk polufinale hitna

U nastavku utakmice, gosti ponovno dolaze u vodstvo 2:1 preko Buturca u 80. minuti. Hajdukovci su sve karte dali u napad, no gosti su uspjeli obraniti svoj gol te se tim rezultatom utakmica i završila.

hajduk-polufinale-navijai
hajduk-polufinale-4
hajduk-polufinale-1
hajduk-polufinale-2
hajduk-polufinale-3