banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

nogmet lopta

Oslabljen za futsal trojac - Grafina, Matijašević, Petrović, NK Hajduk Pakrac u subotu je na domaćem terenu u 23. kolu MŽNL SB/PŽ upisao poraz od 1:3 protiv Slavonca iz Nove Kapele. Strijelac za Hajduk bio je povratnik u ekipu te bivši kapetan, Adriano Baškiera. S 28 bodova Hajdukovci trenutno zauzimaju 8. mjesto na tablici, sljedeće kolo u goste će Mladosti iz Sibinja.

NK Slavonija Prekopakra u 12. kolu 2. ŽNL na domaćem terenu pobijedila je NK Biškupci 5:1 te tako upisala svoje prve bodove ove sezone, prve s novookupljenom ekipom nakon prošlogodišnje pauze od natjecanja. Po kišnom vremenu i natopljenom terenu s podosta lokvi, domaćini se bolje snalaze te dolaze već u drugoj minuti u vodstvo kada je jedanaesterac iskoristio Domagoj Ajman. Otežani uvjeti odigrali su bitnu ulogu u sljedećim napadima domaćina pa se rezultat nije mijenjao do 33. minute u kojoj gosti iz svog prvog konkretnog udarca prema golu pronalaze mrežu, a da se na poluvrijeme ode vodstvom Slavonije, pobrinuo se raspoloženi Sandi Matijašević pet minuta prije odmora.

Nastavak je također prošao u dominaciji domaćih igrača, a sljedeći pogodak u 66. minuti došao je iz jedanaesterca kojeg je Ajman ponovno sam i iskoristio. Na 4:1 rezultat je povisio Nemanja Sudar da bi se pred kraj susreta Sandi Matijašević ponovno upisao u strijelce i postavio konačan rezultat. Slavonija će sljedeću utakmicu odigrati u gostima protiv Hrvatskog dragovoljca iz Drenovca.

NK Lipik 1925 danas u 17:30 sati odigrat će 23. kolo MŽNL SB/PŽ protiv NK Slobodnica na gostujućem terenu.

NK Croatia Donja Obrijež u 22. kolu 1. ŽNL danas će u goste Omladincu, utakmica počinje u 17:45 sati. HNK Dobrovac ugostit će Graničara iz Zagrađa, utakmica također počinje u 17:45 sati.

NK Dinamo Badljevina na svom će terenu u 12. kolu 2. ŽNL ugostiti NK Hrvatski dragovoljac iz Drenovca s početkom u 17:45 sati.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić