nogometni vikend 4 2023

NK Hajduk Pakrac na Uskrsni ponedjeljak upisao je pobjedu od 5:1 u Županijskom nogometnom kupu u gostima protiv Graničara iz Zagrađa te se prvi plasirao u četvrtfinale kupa, dok će ostali svoje utakmice odigrati u srijedu. Strijelci za Hajduk bili su Filip Matijašević s 2, Franko Zandona s također 2 te Stjepan Kiš s jednim pogotkom. 

NK Croatia Donja Obrijež ovog vikenda u 17. kolu 1. ŽNL ugostila je ekipu NK Slaven Gradac te ih ispratila s pobjedom od 2:1. Nakon izjednačenja Croatie autogolom, pogodak za pobjedu postigao je Marko Giacometti te donio vrijedne bodove u borbi za ostanak u ligi.

NK Lipik 1925 također je upisao pobjedu od 2:1 u 18. kolu MŽNL SB-PŽ na gostovanju protiv NK Požega te trenutno zauzima 5. mjesto na tablici. Pogotke za Lipičane postigli su Dalibor Rekavić i Josip Šenija.

HNK Dobrovac u 17. kolu 1. ŽNL gostovao je kod ekipe HNK Graševina iz Vetova, a u pravoj golijadi pobjeda od 5:3 ipak je pripala Graševini. Dvostruki strijelac za Dobrovac bio je Tomislav Adžijević, a jedan je upisao Ivan Ivezić. Dobrovac trenutno zauzima 10. mjesto na tablici, 2 mjesta iznad zone ispadanja.