tenis 2023

TK Pakrac je i ove godine pokrenuo tenisku ligu u Pakracu pod nazivom Proljetna teniska liga 2023, a po prvi puta zadaću voditelja lige preuzeo je član kluba, Mario Barać.

Liga je započela 4. travnja i igrat će se 3 mjeseca na terenima u Pakracu i Lipiku, podijeljena je na 3 jakosne i dobne skupine, a završetak je planiran početkom srpnja kada će se na Finalni dan odigrati završnica u sve 3 kategorije. Prva skupina je kategorija Elite u kojoj se natječu 7 najaktivnijih ljubitelja ovog sporta, druga skupina je kategorija Seniori u kojoj se natječu 6 rijeđe viđenih na terenima, ali ništa manjih zaljubljenika u tenis i treća skupina je kategorija Veterani 40+ za koju naziv govori sam o sebi, a već u prvom izdanju okupila 9 natjecatelja. U ligi sudjeluju natjecatelji iz Pakraca, Lipika i Daruvara.

PTL 2023 otvorili su Vjekoslav Anušić i Dean Nagy mečom kategorije Veterani 40+, a završio je pobjedom Anušića 7:5 3:6 10:4.

IMG 20230404 WA0000

Ligu ćete moći pratiti preko web stranice www.pakrac.tenisliga.com gdje će biti svi rezultati, tablice i rang liste. Finalisti lige će osvojiti pehare, a svi sudionici će dobiti medalje.

tlp završno

Prošlogodišnje izdanje single lige u konkurenciji od 29 sudionika osvojio je Marko Pavlica pobjedivši u finalu Juru Rosića.