odbojkašice 4 2023

 NOGOMET: NK Dobrovac jedini osvojio bodove

NK Hajduk Pakrac u nedjelju je odigrao 17. kolo MŽNL SB/PŽ protiv NK Slobodnica na gostujućem terenu te su domaćini u neizvjesnoj utakmici osvojili sva 3 boda rezultatom 4:3. Dvostruki strijelac za NK "Hajduk" Pakrac bio je Filip Matijašević, a treći zgoditak postigao je Nikša Grubišić. NK Lipik 1925 koji se natječe u istoj ligi, u subotu na domaćem terenu izgubio je od Mladosti iz Sibinja rezultatom 2:4, a u strijelce su se upisali Josip Jozipović i Marko Crnojević.

Pakrački natjecatelji u 1. ŽNL, NK Croatia Donja Obrijež, u 16. kolu upisali su poraz na domaćem terenu. Sva 3 boda odnio Graničar iz Zagrađa rezultatom 2:6, a pogotke za domaće postigli su Alen Lenče i Marko Giacometti. Na pogon Željka Popovića koji je postigao 4 pogotka, NK Dobrovac svladao je Slaven iz Gradca rezultatom 0:5 te odmakao zoni ispadanja, a peti pogodak djelo je Josipa Tutića.

NK Slavonija Prekopakra i NK Dinamo Badljevina, natjecatelji 2. ŽNL, utakmicu prvog kola proljetnog dijela sezone odigrat će 16. travnja, a protekla 2 vikenda međusobno su odigrali prijateljske utakmice koje su završile pobjedom Slavonije rezultatom 6:3 u Matkovcu te jučerašnjim uzvratom i pobjedom Dinama rezultatom 4:2 u Badljevini.

RUKOMET: Poraz rukometaša

RK LiPu u nedjelju je ugostila ekipa Osijek 2, a domaćini su upisali pobjedu rezultatom 38:28. Najraspoloženiji u redovima LiPe bili su Andrija Krucki sa 7, Matija Šimić sa 6 i Robert Mrkalj s 4 pogotka. Sljedeću utakmicu LiPa će odigrati u subotu 15. travnja u pakračkoj dvorani protiv ekipe Brod iz Slavonskog Broda.

ODBOJKA: Pobjeda u Vrbovcu

U utakmici 3. lige, skupina istok, OK Volley LI-PA je u 16. kolu svladala na gostujućem terenu u Vrbovcu ekipu ŽOK Vrbovec 2 rezultatom 1:3. Pred domaćom publikom u pakračkoj dvorani LI-PA će odigrati sljedeću utakmicu u subotu 15. travnja protiv ekipe ŽOK Bjelovar 1.