županija Dan državnosti 2024

naslovna slavonija

NK Slavonija Prekopakra je prošle godine zbog nedostatka igračkog kadra bio van natjecateljskog sustava, ali je ponovno okupio igrače za seniorski pogon te se natječe u 2. ŽNL Požeško-slavonske županije. Uz održavanje terena, ove godine klub planira nabaviti nove dresove, novu mrežu iza golova te traktorsku kosilicu, istaknuo je u izvješću o radu Zvonko Martinović, predsjednik kluba NK Slavonije Prekopakra, na skupštini održanoj jučer u prostorijama kluba. 

Financijsko izvješće pokazuje kako je klub u 2022. godini prihodovao 22.265,90 kuna, odnosno 2.955.19 eura, a rashodovao 15.442.95 kuna, odnosno 2.049.64 eura. Voditelj ekipe Domagoj Ajman istaknuo je kako je u vrijeme kad sve okolne ekipe imaju problema s kadrom igrača bilo teško okupiti cijelu novu ekipu za natjecanje u ligi, no srećom uspjelo se te se zahvalio svim igračima koji su odlučili braniti boje ovog kluba. Na ljestvici to ne izgleda najbolje, u 7 kola niti jedan osvojen bod, no za proljetni dio sezone dovelo se 8 novih pojačanja, a samim time svi u klubu vjeruju kako će se dobre igre iz pripremnih utakmica prenijeti i na rezultate u ligi.

Riječ gostiju, ispred Grada Pakraca, otvorio je pročelnik Marijan Širac poželivši puno uspjeha upravi i igračima. Potvrdio je kako klub u suradnji s Gradom Pakracom riješava nabavku sportske opreme i traktorske kosilice te kako će klub i dalje imati financijsku podršku kroz sredstva Sportske zajednice Grada Pakraca.

marijan

Predsjednik mjesnog odbora Prekopakre Vlado Eck podržao je ponovno okupljanje ekipe jer mještani vole doći u Matkovac pogledati utakmicu nedjeljom i podržati svoj klub, a čuvši o dodatnim igračkim pojačanjima za proljetni dio sezone, također ne sumnja kako će prvi bodovi doći vrlo brzo te je poželio svima u klubu puno uspjeha i druženja u ostatku sezone.

vlado

 Ispred Udruge “Hrvatska žena” Prekopakra prisutnima se obratila i predsjednica Dubravka Laučan koja je pohvalila suradnju između udruga te poželjela da se ona i dalje uspješno nastavi.

duda

 

 

županija Dan državnosti 2024