7 strelicari
 
Proteklog vikenda u Varaždinu, Hrvatski streličarski savez i Streličarski klub "Cekin” organizirali su Dvoransko državno prvenstvo u streličarstvu. Pakrački natjecatelji, SK "Kuna", natjecali su se u kategoriji golog i dugog luka te ostvarili sljedeće rezultate:
 
U kategoriji goli luk u konkurenciji seniorki, Zvjezdana Drašner osvojila je 7. mjesto. U kategoriji seniora Igor Krušić je osvojio zlatnu medalju, Josip Šebić srebrnu, a Dario Marošević zauzeo je 9. mjesto. U konkurenciji veterana, srebrnu medalju osvojio je Zoran Petrović. Također, naši natjecatelji u sastavu: Krušić, Šebić, Marošević zauzeli su 1. mjesto u ekipnom seniorskom natjecanju u kategoriji goli luk.
 
U kategoriji dugi luk u konkurenciji seniora naši natjecatelji su zauzeli sva mjesta na postolju, naime zlatnu medalju osvojio je Tomislav Nemet, srebrnu Igor Krušić te brončanu Dario Marošević. Samim time, jasno je da su i u ekipnom seniorskom natjecanju u kategoriji dugi luk osvojili 1. mjesto te time vrlo uspješno zaključili vikend u Varaždinu.
 1 strelicari
 
2 strelicari
 
3 strelicari
 
4 strelicari
 
5 strelicari
 
6 strelicari
 
7 strelicari