KK Sloga Medium

Loš je kuglački vikend iza naših kuglačkih klubova jer je do bodova došla samo „Sloga“ u 4. ligi kojoj su oni najmanje potrebni. U borbi za opstanak Slavonski banovac u 2. i Lipik 1976 u 3. ligi su novim porazima dodatno otežali taj cilj.

U 1.B  HKL Pakrac-Papuk je poražen u Zaboku od istoimene momčadi s 5:3 pri čemu su odigrali dobar meč što potvrđuje prosjek po igraču od 573 srušena čunja. Pojedinačne bodove su donijeli N. Kalvi (583), A. Juranović (594) i R. De Zan (588), ali su poraženi jer su kao ekipa srušili 68 čunjeva manje. Nakon 17. kola Pakrac-Papuk je s isto toliko bodova na šestom mjestu i uz dobre rezultate u zadnjih pet kola im je još uvijek dostižno četvrto. Prva od takvih utakmica u borbi za što bolji plasman u sredini tablice imat će u subotu kada im u goste dolazi Fortuna iz Đakova koja je dva boda ispred njih.

Loša serija u nastavku prvenstva za Slavonski Banovac traje i dalje. Ovog vikenda su u 17. kolu 2. HKL poraženi u Požegi od Obrtnika s 5:3. Tri dobro raspoložena igrača koji su ostvarili individualne pobjede D. Lepka (564), N. Kalvi (575) i Z. Gnezda (595) nisu bila dovoljna za ukupne bodove jer je presudilo 29 čunjeva koliko su Požežani kao ekipa srušili više. Banovac je sada s 12 bodova 10. na tablici, samo bod više od predzadnjeg. U borbi za opstanak u narednih pet kola imaju tri izravne utakmice s konkurentima s dna tablice što bi moglo biti presudno u končanom poretku. Idući vikend dočekuju  ekipu Požege iz sredine tablice.  

KALVI NIKO Medium

Novim porazom, ovog puta u Požegi protiv Croatie, Lipik 1974 je sve više na dnu, sada predzadnji sa 6 bodova. Pojedinačne pobjede su ostvarili D. Šubert (522), T. Luksetić (507) i I. Hofman (504), ali su kao ekipa srušili 81 čunj manje. Idući vikend Lipik dočekuju PPK Kutjevo, ekipu iz sredine tablice. 

U 4. HKL počelo je dodatno razigravanje četiri najbolje momčadi. Prekopakranska Sloga je kao gost s uvjerljivih 7:1 pobijedila u Požegi Zlatni lug. Iduće kolo dočekuju požešku HVIDR-u što bi mogla biti važna utakmica u borbi za drugo mjesto.

U ovoj ligi natjecanje za ekipa Pakrac-Papuka II je završeno na predzadnjem mjestu.