IMG 0991

Odbojkašice Volley LiPe pobijedile su u 5. kolu 3. HOL Sjever na gostovanju u Križevcima 3:0 (3:25, 17:25, 13:25), te su s novim bodovima ostale na vrhu prvenstvene ljestvice s maksimalnim učinkom. U 6. kolu naše su odbojkašice slobodne, a prema rasporedu za vikend 3./4. prosinca u 7. kolu u Pakracu slijedi derbi dosadašnjeg djela prvenstva protiv drugoplasiranog Vrbovca 2.
U Križevcima su igrale: Ines Jendrašić, Hana Vujić, Eva Čihak, Tara Čelec, Dajana Popović, Martina Zec, Rea Šafar, Barbara Drempetić, Nika Škondro i Eva Hartman. Trener: Marko Kepčija.

2. HRL ISTOK: Rukometaši izgubili

Rukometaši LiPe i dalje su bez pobjede u 2. HRL Istok nakon što su u 8. kolu na gostovanju u Brodu poraženi od istoimenog domaćina s 28:25. Pakračani su držali aktivan rezultat tokom cijele utakmice, još u 55. minuti semafor je pokazivao 24:23 za domaćina, no kao više puta dosad opet je nedostajalo sreće i iskustva da LiPa u potpunosti preokrene rezultat u svoju korist.
Najefikasniji u pakračkim redovima bio je Šimić s pet golova, a slijedili su ga Tepurić, Hartman, Gamberger i Sommer s četiri. LiPa je sada na tablici pretposljednja 9. s 2 boda, a u sklopu utakmica 9. kola u Pakracu (26.11.) gostuje Nova Gradiška.