Sloga 22 Medium

Pakrac-Papuk i Sloga osvojili su nove prvenstvene bodove ovog vikenda. Kuglači Pakraca u sklopu 9. kola 1.B HKL pobijedili su na gostovanju u Lepoglavi s 5:3. Odličan je bio Antonio Juranović sa 632 srušena čunja koji je osim pojedinačnog boda donio i 67 čunjeva prednosti   što će se na kraju pokazati kao presudno u raspodjeli bodova. Pobjede su još ostvarili J. Ramić (597) i D. Štor (567), a dva boda su posljedica 29 ukupno više srušenih pakračkih čunjeva. S 10 bodova Pakrac-Papuk je sada na tablici 5. U sljedećem kolu dočekuju desetu  Pivovaru Zrinski iz Osijeka.

Juranović

U 2. HKL Slavonski banovac je poražen u Belišću sa 6:2. S obzirom da je riječ o posljednjoj momčadi koja je do ovog kola imala tek jednu pobjedu očekivanja od Banovca su bila veća. No osim D. Lepke kojem niti  578 srušenih čunjeva nije bilo dovoljno za pojedinačni bod i D. Jozipovića (544) ostali igrači su bili ispod svoje razine što pokazuje  tek ukupno 3244 srušena čunja. Sa četiri pobjede iz 9 utakmica Banovac je na tablici sedmi. Iduće kolo dočekuju Zaru-Auto Matrix iz Osijeka koji su deveti.     

Davor Lepka

U 3. HKL Lipik 1974 je poražen od PPK Kutjeva sa 6:2. Pojedinačne bodove su donijeli D. Šubert (505) i I. Zandona (515) mada je najuspješniji bio D. Schrotter (540). Sa samo jednom pobjedom u sedam utakmica Lipik je predzadnji, a posljednji Hrast koji je bez bodova dočekuje upravo iduće kolo.

Dva naša kluba u 4. HKL Sloga Prekopakra i Pakrac-Papuk II su ovog vikenda u međusobnoj utakmici su odmjerili snage, a očekivano je uspješnija bila Sloga i pobijedila sa 6:2 pri tom srušivši respektabilnih 3292 čunja ili 549 u prosjeku. Za pobjednike je odličan bio ponovo D. Blažević koji je za ovaj rang srušio rijetko dobrih 603 čunja, a izravnog dostojnog suparnika je imao u mladom N. Kalviju koji je poražen unatoč odličnih 568 srušenih čunjeva. Za Slogu pojedinačne bodove još su ostvarili, sve visokim rezultatima,  I. Katalinić (558), V. Juranović (585) i I. Turković (576), a za poražene A. Belobrajdić (557) i F. Hodak (496). Nakon sedam utakmica i kompletnog prvog kruga Sloga je s jednim porazom druga, a Pakrac-Papuk II s jednom pobjedom posljednji.

Blažević u Pokretu Medium

Radi pojedinačnih regionalnih prvenstava idući vikend se ne igraju klupska natjecanja koja se nastavljaju posljednjeg vikenda u studenom.