nogometni vikend

Proteklu nogometnu nedjelju tijekom koje su odigrane utakmice 4. kola 1. ŽNL, odnosno 3. kola 2. ŽNL Požeško-slavonske naši će klubovi pamtiti po čak 16 primljenih golova, ali i tdok svi zajedno niti jednom nisu uspjeli zatresti protivničku mrežu.
Dobrovac je kod kuće s minimalnih 0:1 poražen od Graševine iz Vetova i to samo zahvaljujući raspoloženom vrataru Galoviću koji ih je spasio od težeg poraza. Dobrovčani drže 9. mjesto na tablici s 4 boda iz tri utakmice. Sljedeći vikend gostuju u Rajsavcu.
Croatia iz Donje Obriježi je nakon gostujućeg trijumfa u Zagrađu, ovaj vikend opet gostovala i fasovala čak 7 komada od domaćeg Slavena u Gradcu. Nakon 4 odigrana kola Obriježani drže 11. poziciju s tri osvojena boda i gol razlikom 1:16. Prilika za popravak je sljedeće nedjelje (25.9. u 16,15 sati) kad u Donjoj Obriježi gostuje Mladost iz Pavlovaca.

2. ŽNL: 270 minuta bez gola
U 2. ŽNL naši predstavnici Slavonija iz Prekopakre i Dinamo iz Badljevine nakon tri odigrana kola drže posljednje dvije pozicije bez bodova, a zanimljivo je da u 270 odigranih minuta napadači oba kluba niti jednom nisu uspjeli zatresti protivničku mrežu. Najnoviji poraz u 3. kolu Slavonija je zabilježila kod Lipe 5:0, a Dinamo u Sulkovcima 3:0. U 4. kolu Sulkovci dolaze u Prekopakru, a BSK Biškupci u Badljevinu.