Zadruga

Gradovi Pakrac i Lipik imat će svoje predstavnike u finalu Coca cola cupa - Sportskih igara mladih u Splitu! Ekipa Zadruge sastavljena većinom od igrača s požeške strane - kadeta požeške Slavonije i Dinama iz Vidovca - u svojim redovima ima Lovru Brunetu, nogometaša iz Lipika, a voditelj sastava je Pakračanin Darko Kelemen.
Na putu do finala ovi dečki su osvojili županijsko natjecanje u Požegi, potom su na regionalnom u Sl. Brodu pobijedili ekipe iz Osijeka i N. Gradiške, a u završnici u Splitu ekipu iz Otočca 5:1 i Konavala 6:0. U finalu, koje izravno prenosi Sportska TV u subotu u 19 sati, igrati ce protiv ekipe iz Vrbovca.
Da ovo finale nije slučajnost potvrđuje činjenica da su Zadrugari i prošle godine bili u završnici u Splitu kad su na kraju osvojili 3.mjesto.
Za ovu nadarenu ekipu igrača rođenih 2006. godine nastupaju: Niko Radoš, Roko Mršić, Filip Prološčić, Žarko Dominik Jakovljević, Tvrtko Janković, Leon Bošković, Petar Balog i Lovro Bruneta.
Kako smo već napisali, voditelj ekipe je Darko Kelemen, dugogodišnji trener pakračkog Hajduka koji u mlađim nogometnim kategorijama očito visoko kotira. Potvrđuje to odabir požeških talenata koji su pored sve sile trenera iz Požeštine, prstom pokazali baš na našeg Dareta. I eto im finala!