Bedekovčina 1

Početkom srpnja vožene su dvije utrke na kojima su nastupali troje vozača MK Pakrac-Lipik Stefan Lenče, Bruno Baranček i Leo Dvorski.

Prva utrka vozila se 3. srpnja u Bedekovčini na stazi Marof. Bruno Baranček je u svojoj klasi u dvije solidne utrke osvojio osmu i sedmu poziciju što mu je to u konačnici donijelo ukupno sedmu poziciju. Dobro odrađene utrke, s obzirom na vrijeme treninga, gdje je Bruno ukupno od obje klase koje su vozile trening imao 15. vrijeme. Ovime je i prikupio novih 27 bodova u Prvenstvu Zagorja.

Breznica 7

Stefan Lenče je na treningu bio uvjerljivo najbrži, sa gotovo 5 sekundi bržim vremenom kruga. Nakon treninga, start prve utrke. Solidan start i vožnja sve do težeg pada, gdje Stefanu blokira prvi kotač. Dok se problem riješio, već je utrka poodmakla, te je Stefan uspio dograbiti 7. poziciju. U drugoj utrci izvrstan start, ali ga prestiže drugoplasirani vozač, te ostatak utrke Stefan drži čvrsto drugo mjesto. Ukupno 4. mjesto u poretku dana, te je  ovom utrkom Stefan prikupio novih 42 boda.

Na drugoj noćnoj utrci u Breznici održanoj 9. srpnja u klasi MX50 Leo Dvorski je na treningu imao treće vrijeme, ali u utrci je uspio popraviti plasman te zauzeti drugu poziciju, što je i bio ukupan rezultat tog dana. Stefan Lenče u klasi MX65 je trening odvozio odlično te imao drugo vrijeme. U utrci je uz solidan start držao drugu poziciju te ukupno završio na drugom mjestu, izvijestio je Marko Straga iz MK Pakrac-Lipik.

Breznica 9