banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.

IGRA DETALJ

Ekipe Domorada, sastavljena od igrača s Bjelovarsko-bilogorske županije i Pilana Šokčić iz Okučana večeras će razigravati u finalu za pobjednika ovogodišnjeg pakračkog malonogometnog turnira što se po prvi put unazad dva tjedna odigravao na igralištu kraj srednje škole. U utakmici za treće mjesto sastat će se ekipe pretežno sastavljene od domaćih igrača Elite Academy/Ardor BP i CB Jet Set.

GUŽVA

To je rasplet sinoćnjih polufinalnih utakmica u kojima su igrači iz Okučana pobijedili Jet Set s 4:1 mada je sve do pet minuta prije kraja bilo neizvjesnih 2:1. Puno dramatičnija i zbog velikog broja bivših i sadašnjih igrača Hajduka je publici bila interesantnija druga utakmica u kojoj su Bjelovarčani s 2:1 pobijedili Elite Acadamy. U žustroj i na trenutke nervoznoj utakmici u kojoj su suci I. Vidović i M. Adžijević svakoj ekipi pokazali po jedan crveni karton, što je rijetkost u malom nogometu, u posljednjoj minuti prvog poluvremena golom Matijaševića poveli su Pakračani, ali je Domorad već na početku drugog poluvremena izjednačio. Pet minuta prije kraja utakmice bivši igrač Hajduka Lilovac doveo je Domorad u vodstvo koje unatoč igri s igračem-golmanom Academy nije uspjela stići. Tako će se večeras igrati repriza lanjskog finala u kojem je Pilana Šokčić slavila s 3:0. Inače, tri od sinoćnje četiri ekipe  već treću godinu za redom igraju poluzavršnicu pakračkog turnira, a nedostaje im samo ekipa Stragatransa koja je ove godine neočekivano ispala u prvom krugu. Prije natjecateljskog dijela i između dvije polufinalne utakmice revijalne nastupe su imali mlađe kategorije Hajduka. Publike nije nedostajalo niti sinoć, a za pakračke prilike prevelike tribine na srednjoškolskom igralištu su popunili uglavnom mlađi gledatelji.    

PUBLIKA  

Večeras program počinje u 20 sati revijalnom utakmicom mladih Hajdukovaca. U 20,45 sati sinoćnji gubitnici će razigravati za treće mjesto nakon čega će publiku zabaviti utakmica između „debelih i mršavih“ da bi u 22 sata započela finalna utakmica sinoćnjih pobjednika. Nakon toga uslijedit će podjela nagrada i priznanja. Pobjedničkoj ekipi pripast će 10.000 kuna, drugoplasiranoj tri tisuće, a trećeplasiranoj tisuću kuna. Sponzori će nagraditi najboljeg igrača, strijelca, golmana i mladog igrača.

DJECA

Ulaz je besplatan. 

Turnir se igra u organizaciji Sportske zajednice Grada Pakraca u sklopu „Pakračkog ljeta“, pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.

PANORAMA

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.