kadeti igra Medium

Četiri od pet mlađih kategorija Hajduka je krajem ožujka, odnosno početkom travnja nastavilo natjecanja u županijskim i međužupanijskim ligama. Najmlađi predpočetnici (mlađi od 9 godina)  natjecanje u Županijskoj ligi Bjelovar će nastaviti 16. travnja.

Nešto starija kategorija (U10) u Županijskoj ligi Požega je prošlog vikenda pobijedila na gostovanju Požegu s 5:0 što nije iznenađenje s obzirom da ovi igrači trenera Dubravka Ljevakovića imaju pobjede u svih 13 prvenstvenih utakmica uz ogromnu gol razliku od +110.  U njihovih 114 ukupno postignutih pogodaka ističu se tri najbolja strijelca lige: Erik Rek 26, Ivan Ilinković 21 i Roko Kokalović 16 postignutih pogodaka. Sljedeći vikend će ugostiti drugoplasiranu ekipu „Papuk“ iz Velike.

Mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare u požeškoj županijskoj ligi u 14. kolu su pobijedili kao domaćini ekipu Kuzmice s 14:0. Nakon 14. kola su 5. na tablici, a idući vikend gostuju u Velikoj, klubu koji je jedno mjesto bolje plasiran od njih.

st. pioniri akcija Medium

Stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena na startu proljetnog dijela krajem ožujka su izgubili utakmicu na gostovanju u Kaptolu s 4:0 što im je prvi prvenstveni poraz cijele ove sezone, ali su prošli vikend pobijedili kod kuće Kuzmicu s 2:0 (oba gola Gabrijel Akrap). S 29 bodova se nalaze na 3. mjestu i dalje su u konkurenciji za sam vrh. Idući vikend i oni gostuju u Velikoj koja je u ovoj konkurenciji trenutno 4. na tablici.

Kadeti koje vode Darko Kelemen  u međužupanijskoj ligi Brod-Požega su prošlog vikenda na gostovanju u Velikoj pobijedili njihove vršnjake s 4:0 (strijelci Stjepan Mateš 2, Patrik Mercluft i Gabrijel Vidović) te su s 13 bodova u konkurenciji 10 klubova šesti na tablici. Ovog vikenda ugošćuju posljednje plasirani Oriolik iz Oriovca.  

Hajduk ima i šestu mlađu kategoriju, nenatjecateljsku koja okuplja djecu predškolske dobi koju vježba Franko Zandona.