banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

IMG 0092

U organizaciji Udruge slijepih i slabovidnih osoba Pakrac – Lipik, a pod gradskim pokroviteljstvom u subotu je u Pakracu održan 12. turnir u elektronskom pikadu za slijepe i slabovidne osobe. Tradicionalna sportska priredba odigrava se u okviru proslave blagdana sv. Josipa - Dana Grada Pakraca, a ove se godine u prostorijama Udruge u Radićevoj ulici natječu četiri ekipe - uz domaćina i one iz Daruvara, Bjelovara i Požege.
Pozdravljajući goste u uvodnom je obraćanju predsjednik pakračke Udruge Stanko Kovačić rekao da su oni 'zdrava' udruga što se i vidi po raznim aktivnostima kroz koje nastoje što je moguće više sudjelovati u društvenim događanjima. Dodao je da su višegodišnji organizatori turnira ovog tipa čime na svoj način doprinose obilježavanju gradskog rođendana.
Slično je u ime slavljenika Grada Pakraca poručio i pročelnik gradske uprave Marijan Širac, koji se osvrnuo na rad Udruge slijepih pohvalivši ih, rekavši pritom da su i te kako vidljivi kroz razne angažmane te da svi zajedno odrađuju  dobar i koristan posao za osobe s ovom vrstom invaliditeta.

IMG 0089

IMG 0088

IMG 0085

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić