svi najbolji

Antonio Juranović, kuglač KK Pakrac Papuk i ponajbolji pakrački kuglač ove jeseni pobjednik je 1. memorijalnog turnira Siniša Kararčić Siki što je sinoć završen na pakračkoj kuglani. U završenom natjecanju on je srušio odličnih 617 čunjeva. S također jako dobrih 604 čunja drugi je bio Zvonko Gnezda (KK Slavonski banovac), treći Darko Major (548), a četvrti Božidar Petrovečki (545). Tako je Juranović  prvi igrač koji će godinu dana čuvati prijelazni pehar koji mu je sinoć uručio Ivano, sin Siniše – Sikija, dok su medalje za četvero prvoplasiranih uručili predsjednik i tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca Sadmir Delihodžić i Domagoj Ajman, te Vjekoslav Anušić, predsjednik KK Pakrac Papuka, kluba u kojem je    S. Karačić kuglao do prerane smrti lani 4. prosinca.

A. Juranović

Prilikom uručivanja trofeja, voditelj natjecanja Sadmir Delihodžić je naglasio da je tijekom ovog tjedna na turniru nastupilo 50-tak pakračkih registriranih igrača iz sva četiri naša kluba, a u sinoćnjoj završnici za prvog pobjednika natjecalo se je osmero najboljih. Posebna draž turnira je što su plasman među osam najboljih ostvarili kadeti, najveće nada pakračkog kuglanja, 16-godišnji Matko Škondro i 15-godišnji Niko Kalvi.

Matko Škondro

Niko Kalvi

Siniša Karačić je bio dugogodišnji pakrački sportaš, ponajbolji rukometaš iz svoje generacije u Pakracu i Daruvaru, dugogodišnji uspješni kuglač i sportski ribolovac. Nakon završetka aktivne igračke rukometne karijere bio je trener i predsjednik RK Pakraca te svestrani sportski djelatnik zbog čega je  2018. godine od strane Sportske zajednice Grada Pakraca i Pakračkog lista proglašen sportskim djelatnikom godine.