IMG 9190

Odbojkašice Volley Lipe pobijedile su Vrbovec s 3:0, u susretu 5. kola 3. HOL Regije Sjever odigranom 28. studenog u sportskoj dvorani u Pakracu. Prva dva seta domaće su osvojile relativno lako, prepustivši gošćama 12 odnosno 8 poena. U trećem setu Vrbovčanke se vraćaju i vrlo dobrom igrom, nakon velike borbe uzimaju set (22:25). U četvrtom setu gledatelji prate ravnopravan susret koji na kraju ipak odlazi na domaću stranu s tijesnih 25:23. Ovo je treća prvenstvena pobjeda V. Lipe, a u 6. kolu (vikend 4./5.12.) na redu je gostovanje u Bjelovaru.

„Danas su djevojke odigrale još jednu dobru utakmicu, a posebno raduje što su pritom pokazale karakter, jer je pobjeda protiv mladih i kvalitetnih gošći iz Vrbovca ostvarena nakon izgubljenog trećeg i velike borbe u četvrtom setu. Takva utakmica ohrabruje pred zahtjevno gostovanje u Bjelovaru idućeg vikenda, komentar je trenera Marka Kepčije. 

RUKOMET: Izbacili prvoligaša u kupu!

Rukometaši LiPe plasirali su se u finale Kupa regije Istok, nakon što su  Požegi priredili malu senzaciju izbacivši iz daljnjeg natjecanja istoimenog prvoligaša rezultatom 48:49 (39:39). Utakmica je riješena nakon izvođenja sedmeraca, gdje je pobjednik odlučen tek u 12. seriji raspucavanja.

Nekoliko dana kasnije, u 8. prvenstvenom kolu 2. HRL Istok, LiPa je izgubila u Osijeku od domaćeg Feniksa 32:27 (17:14). U oslabljenom sastavu LiPe, najefikasniji je bio Smiljčić sa 7 postignutih pogodaka, dok su Sadilek i Macura postigli po 5. U posljednjem kolu jesenskog dijela sezone (4. 12. / 20 sati), rukometaši LiPe u Pakracu dočekuju RK „Osijek 2“, ekipu iz sredine tablice. Prije zadnje utakmice LiPa se nalazi na 8. mjestu s 5 osvojenih bodova.

IMG 0745