IMG 9134

Odbojkašice Volley Lipe pobijedile su na gostovanju u Križevcima istoimenog domaćina s uvjerljivih 0:3 (10:25, 13:25, 11:25). Nakon tri prvenstvene utakmice u sklopu 3. HOL Regije Sjever pakračke se odbojkašice nalaze na 3. mjestu prvenstvene tablice. U sljedećem kolu V. Lipa je slobodna, a u 5. kolu, koje je prema rasporedu predviđeno za vikend 27./28. studenog, u Pakracu će gostovati ekipa Vrbovca.

RUKOMET: Nexe 2 ipak presnažan

Rukometaši „LiPe“ su u 6. kolu 2. HRL Istok gostovali u Našicama kod ekipe Nexe 2 te ubilježili poraz od 31:19 (14:12). Protiv favoriziranog domaćina odigrali su kvalitetom dva posve različita poluvremena. Prvo su uspješno parirali te na poluvrijeme otišli sa samo dva pogotka zaostatka. U drugom poluvremenu, domaćin prebacuje u brzinu više, a naši rukometaši, koji su u ovom susretu bili znatno oslabljeni neigranjem nekoliko važnih pojedinaca, taj ritam nisu mogli pratiti te Nexe rutinirano privodi utakmicu kraju.
Od strijelaca se nitko nije posebno istakao, izdvojit ćemo samo da su Roko Major, Dino Sadilek i Matija Šimić postigli 4 pogotka. U sljedećem kolu, LiPa je domaćin ekipi Županje.

U-13: Dva poraza
Ovaj vikend su nastupali i dječaci U-13. Oni su u sklopu 1. HRL U-13 – regija Istok, ubilježili dva poraza, od ekipa RK „Nova Gradiška BD Gruppe Austria“ (20:10) te od ekipe RK „Ivan“ iz Mikanovaca (36:6).