Banovac 21

Ovog vikenda do novih prvenstvenih bodova došli su samo kuglači Slavonskog banovca koji su u Novoj Gradiški u 2. HKL pobijedili istoimeni klub sa 5:3 (3165:3193). Pojedinačne pobjede odličnim rezultatom ostvarili su D. Lepka (574) te standardni D. Jozipović (552) i Z. Gnezda (555). Do odlučujuća dva boda Banovac je došao zahvaljujući više ukupno srušenih 28 čunjeva. Nakon osam kola s 11 bodova Banovac je na tablici četvrti. Idući vikend dočekuju požeški Obrtnik koji u dosadašnjem dijelu prvenstva ima dvije pobjede.  

Davor Lepka

U 8. kolu 1.B HKL i tek drugoj domaćoj utakmici kuglači Pakrac-Papuka nisu uspjeli upisati i očekivanu drugu pobjedu. Poraženi su od ekipa iz donjeg dijela tablice Slavonca iz Bukovlja s uvjerljivih 6:2 što ne čudi kada se zna da su srušili za ovaj rang i domaću kuglanu nedovoljnih 3220 čunjeva. Počeli su odlično jer je u prvom bloku A. Juranović kao i inače srušio odličnih 586 čunjeva, a drugi pojedinačni bod je donio mladi M. Škondro (538) tako da su Pakračani imali 2:0 i 37 čunjeva prednosti. No u naredna dva bloka sve se okrenulo u korist gostiju koji su četiri individualne pobjede i ukupno velikih 167 više srušenih čunjeva pobijedili 6:2. Nakon sedam odigranih utakmica Pakračani s jednom pobjedom dijele zadnja tri mjesta. Idući vikend idu u goste četvrtoplasiranom Zaboku.  

Juranović

U 3. HKL šesto kolo nije donijelo nove bodove našim trećeligašima unatoč činjenice da su igrali s klubovima iz sredine tablice. Prekopakranska Sloga je na domaćoj kuglani poražena od brodske Lokomotive 1967 s 5:3. Pojedinačne pobjede su ostvarili I. Katalinić (523), V. Juranović (519) i ponovo najbolji I. Turković stariji (556), a bodovi su otišli zbog ekipno 92 manje srušena čunja. Lipik 1974 je poražen u Sl. Brodu od Regoča sa 6:2 pri čemu su dva individualna boda ostvarili I. Zandona (523) i uobičajeno D. Tušim (555). Na tablici oba naša predstavnika s četiri osvojena boda dijele posljednja tri mjesta.

U idućem kolu Lipik dočekuje požešku HVIDR-u, a Sloga gostuje kod drugoplasiranog PPK Halo 192.