nogometni vikend

U 10. kolu MŽNL Hajduk je na gostovanju kod Dinama u Vidovcima poražen s čistih 3:0. Iako su većinu utakmice držali nulu, Hajduk nije izdržao i pao je u posljednjih dvadeset minuta susreta kad u razdoblju od 72. do 90. minute primaju tri pogotka. Priliku za popravak imat će u 11. kolu (30. listopada, 14.15 sati) kad na gradskom stadionu u Pakracu gostuje Papuk iz Velike.

Nakon 10. kola Hajduk je na 5. mjestu sa 17 osvojenih bodova.

Sastav Hajduka: Balog, Baškiera, Majdanac, Benković, Krpan, Zandona, Petrović, Dietzman, Grubišić, Keć i Čuljak. Klupa: Širac, Jozipović, Šulc, Gagula i Čakarić.

Lipik 1925 je u subotu kao domaćin pobijedio Zadrugar iz Oprisavaca s 4:2. S nova tri boda prestigao je Hajduk i popeo se na 4. mjesto prvenstvene ljestvice. Taj će se status u idućem kolu naći na velikoj kušnji jer gostuju kod vodećeg Svačića.

U 1. ŽNL Dobrovac je na domaćem terenu golovima Adžijevića, Tutića B., Tutića J. te Popovića pobijedio Omladinac iz Čaglina s uvjerljivih 4:0. Po dva gola u svakom poluvremenu bila su više nego dovoljna za nove bodove kojima igrači Srećka Knoka dolaze na 8. poziciju prvenstvene ljestvice s 15 bodova. U 11. kolu Dobrovac putuje u Kuzmicu. 

Croatia iz D. Obriježi izgubila je na gostovanju u Mihaljevcima kod drugoplasirane Croatije sa 6:0 i ostala na 10 osvojenih bodova koji je svrstavaju na 10. mjesto. O odnosu snaga na terenu dovoljno govori rezultat, a priliku za vraćanje dobre atmosfere Obriježani će imati idućeg vikenda (31.10. u 14,15 sati), kad u goste stiže Graševina iz Vetova.