Sportski vikend

Nogometaši Hajduka će u utakmici 10. kola MŽNL u nedjelju ponovo gostovati, ovaj put u Vidovcima kod sedmoplasirane momčadi prvenstva Dinama. Pozitivan ishod kod ekipe koja u četiri domaćinstva bilježi tri pobjede i poraz (Tomislav D. Andrijevci), svakako bi bio odličan uvod za sljedeći vikend kad u Pakracu gostuje Papuk iz Velike.

U 1. ŽNL Croatia iz D. Obriježi gostuje u nedjelju (24. listopada) kod imenjaka u Mihaljevcima, dok u isto vrijeme Dobrovac na svom terenu dočekuje Omladinac iz Čaglina.

ODBOJKA

Predstojećeg vikenda na svoje će doći i ljubitelji odbojke koji će u pakračkoj sportskoj dvorani u subotu moći bodriti seniorke OK Volley Lipa. One u sklopu 2. kola 3. Nacionalne odbojkaške lige igraju protiv odbojkašica Koprivnice. Bit će to prva domaća utakmica naših seniorki, a u prvom prvenstvenom kolu odgođen je susret protiv odbojkašica Daruvara. Utakmica počinje u 17 sati, a ulaz je slobodan.

viber slika 2021 10 21 14 25 09 694

RUKOMET

Rukometaši LiPe se nakon tri odigrana kola 2. HRL Istok i tri ubilježena poraza nalaze na posljednjem mjestu prvenstvene tablice. Popravljanje dojma očekuje se ovog vikenda kad gostuju kod Nove Gradiške BD Gruppe Austria. Ekipa je to koja s pobjedom i dva poraza ima malo bolji prvenstveni start i idealan je suparnik za prekidanje lošeg rezultatskog niza naših rukometaša.

KUGLANJE

Utakmicama 7. odnosno 5. kola ovog vikenda nastavljaju se kuglačka prvenstva. Kuglači Pakrac-Papuka će u 7. kolu 1.B HKL po treći put za redom u goste, ovog puta u Belišće. Bit će to utakmica posljednja dva kluba na tablici s tim da Pakračani za razliku od Belišćana imaju jednu pobjedu.

U 2. HKL Slavonski banovac će u subotu s početkom u 17 sati dočekati ekipu Broda. Osim domaće kuglane, Pakračani su u prednosti jer sa sedam bodova su peti na tablici dok Brođani imaju tek jednu pobjedu.

U 5. kolu 3. HKL  danas s početkom u 18 sati Lipik će imati težak zadatak u želji da se odmaknu od dna tablice jer dočekuju ekipu Obrtnik BAM iz Nove Gradiške koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva ubilježila sve pobjede. Sloga će na gostovanje u Požegu protiv posljednje INE.