MK2

Odlična sezona 2021. je iza MK Pakrac Lipik, a manifestirala se posebno kroz sjajne rezultate u svim juniorskim klasama.

Sezona se sastojala od osam utrka s po dvije vožnje, a Stefan Lenče, Leone Tonkovič i Leo Dvorski u klasi MX50J, Stefan Lenče u klasi MX65J te Jure Kos u Klasi MX85J odvezli su sve utrke i dojmljivim se ostvarenjima upisali u klupsku povijest. 
Zadovoljan sezonom svakako je i klupski operativac i tajnik Marko Straga koji nam je prenio dojmove te čestitao svojim vozačima.
„Leone Tonković i Leo Dvorski imali su uspješnu sezonu te su u konkurenciji 10 vozača klase MX50J zauzeli odlično 5. i 6. mjesto. Odmjeravali su snage s ostalim vozačima iz Hrvatske i inozemstva te su uvijek bili u sredini ili pri vrhu poretka. Tonković je s 251 bodom zauzeo 5. mjesto, dok je Leo Dvorski sa samo bodom manje zauzeo 6. mjesto. Zanimljivo je da je sedmoplasirani iza njih čak zaostao 70 bodova, što otkriva kolike su male razlike kod prvih 6 vozača.
Jure Kos u klasi MX85J nastupao je u međunarodnoj konkurenciji 20 vozača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bugarske i osvojio je sjajno 6. mjesto u ukupnom poretku. Ovaj rezultat zapravo samo potvrda kvalitetnog rada i napretka te se s pravom radujemo gledati ga i u sljedećoj sezoni. Noa Polenus vozio je klasu MX85 i to samo svije utrke zbog osobnih obveza te se nadamo da će dogodine uspjeti vise nastupati. Osvojio je ukupno 19. mjesto", izvijestio je Straga te se s posebnom emocijom osvrnuo na mladog Stefana Lenčea, koji svojim talentom, izvanrednim nastupima, neustrašivošću i iskazanom kvalitetom nastavlja oduševljavati sve prave ljubitelje motosporta.

MK3

„Stefan je ove godine napravio što nitko u MK Pakrac Lipik dosad nije. Rođen je 2012. godine i većina njegovih vršnjaka vozi klasu MX50J, ali on je uz klasu MX50J vozio je i klasu MX65J. Veći motocikl, motocikl s mjenjačem i svi drugi stariji suparnici nisu ga omeli da odvozi sve utrke obje klase. U klasi MX65J Stefan je zauzeo nestvarno 6. mjesto u konkurenciji od čak 16 vozača. Kad su svi govorili da je premlad da nastupa u obje klase, Stefan i njegov trener, otac Davor, dali su još malo gasa te je svaka sljedeća utrka bila bolja. Kroz cijelu sezonu pratili su ga pehovi s motociklima, a sve je počelo još u Pakracu, gdje uz uvjerljivo najbolje vožnje ipak ostao bez vrijednih bodova. Tako je bilo i cijele sezone ali taj njegova želja za uspjehom, profesionalan odnos prema treninzima su ga gurali naprijed. Ono na što smo posebno ponosni, i što nas toliko veseli je činjenica da MK Pakrac Lipik napokon ima PRVAKA HRVATSKE u otvorenom tipu prvenstva.

MK6

Bez obzira na sve pehove, kvarove, ozljede Stefan se okitio svojim prvim naslovom Prvaka Hrvatske, vjerujemo prvim od mnogih što će biti. Odluka o naslovu prvaka je pala protekli vikend u Požegi, na posljednjoj utrci sezone u kojoj je kroz dvije odlične vožnje obranio 10 bodova prednosti i s čak 386 osvojenih bodova osvojio toliko željeni naslov. Iskrene čestitke Stefanu, Davoru i njihovoj cijeloj obitelji koja se cijela daje u motocross“, izvijestio je tajnik te najavio da ovim trijumfom Stefan završava svoje poglavlje motocrossa te se nagodinu natječe u klasi MX65J.
Zadovoljstvo rezultatima klupskog podmlatka Straga je zaključio: „Juniori su s 955 bodova osvojili ukupno 3. mjesto u poretku klubova u konkurenciji 11 klubova. Prva tri u poretku našli su se unutar 100 bodova tako da je i ovdje bila tijesna bitka za naslov.
Naši mladi vozači svi skupa su svojim trudom, zalaganjem, uzornim ponašanjem ponijeli najljepšu sliku našeg Pakraca i našeg kluba diljem Lijepe Naše a i izvan njenih granica, te im se na tome neizmjerno zahvaljujemo.“