KK Sloga Large

Samo je prekopakranska Sloga osvojila bodove ovog vikenda u nastavku kuglačkih prvenstava. Oni su kao domaćin pobijedili slavonskobrodski Regoč s 5:3. U istoj 3. HKL Lipik je poražen u Sl. Brodu od ekipe PPK Halo 192 sa 6:2. U 2. HKL Slavonski banovac je poražen u Virovitici od Slatine sa 7:1, dok je u 1B. HKL Pakrac-Papuk bio slobodan.

Na vrlo zahtjevnoj kuglani u Virovitici, gdje inače kuglači ruše vrlo malo čunjeva, na uobičajenoj razini bio je Zvonko Gnezda (523), a dobar je bio i Davor Lepka koji je s 514 srušenih čunjeva donio jedini pojedinačni bod. Ostali su bili ispod 500 čunjeva pa je Banovac srušivši ukupno tek 2974 čunjeva ili 93 manje od Slatinjana izgubio uvjerljivo. Nakon 4. kola Banovac je s dvije pobjede u sredini tablice. Idućeg vikenda na svojoj kuglani dočekuju Šećeranu Viro koja u dosadašnjem dijelu prvenstva ima tri pobjede.

Davor Lepka

Sloga je u 2. kolu 3.HKL došla do prve pobjede zahvaljujući 52 srušena ukupna čunja više od Brođana (3132:3080). U pojedinačnim mečevima je bilo 3:3, a bodove za Prekopakrane su donijeli J. Dumanić (Ž. Pavković) srušivši ukupno 491 čunj te odlični V. Juranović (544) i I. Turković st. (546). Lipik 1974 u Sl. Brodu je ostvario tek dvije pojedinačne pobijede: D. Tušim (538) i D. Schrotter (530). Narednog vikenda u 3. kolu međusobno će se sastati naša dva trećeligaša.

Pakrac-Papuk je ovaj vikend bio slobodan, a naredni u 5. kolu 1.B HKL gostuju kod ekipe Novske koja ih dočekuje sa sve četiri dosadašnje pobjede tako da će Pakračani za nova dva boda trebati maksimalni pojedinačni učinak. Za ekipu Novske ove sezone vrlo uspješno nastupa Domagoj Tušim koji je još prošle bio igrač Pakrac-Papuka, a kao mladi igrač na dvojnu registraciju nastupa i za KK Lipik 1974.