P5078355

Hajduk i Moslavina iz Kutine igrat će u finalu Memorijalnog turnira hrvatskih branitelja Pakrac – Lipik što se 14. i 15. kolovoza igra na gradskom stadionu u Pakracu.

Kutinjani su završni meč osigurali pobjedom 2:0 protiv Daruvara, u utakmici odigranoj na neugodnih 35 stupnjeva koliko je izmjereno u 16 sati kad je započela prva polufinalna utkamica. Mrvicu svježije bilo je u 18 sati kad su na teren, pred stotinjak gledatelja, izašli Hajduk i Kamen iz Sirača. Raspoloženi domaćin, oslabljen neigranjem ponajboljeg igrača prošle sezone Petrovića te ozljeđenog Kligla, vrlo dobrom je igrom lako nadigrao Sirčane koji su na ovaj turnir došli bez nekoliko prvotimaca. Za Hajdukovih uvjerljivih 6:1 pogađali su dvaput Zandona te Baškiera, Benković, Grubišić i Čakarić. Počasni gol za Kamen postigao je Fogl. Prema viđenom, trener Hajduka Gostimir može biti zadovoljan igrom pakračkih mladaca koji su tek zakoračili u seniorski nogomet, kao i pojačanjima na čelu s povratnikom u sastav Krpanom te inozemnim dvojcem Popović – Majdanac.

Danas se igraju utakmice za poredak, u 16 sati na teren će u borbu za 3. mjesto susjedi Daruvar i Kamen iz Sirača, dok je finale na rasporedu od 18 sati.

P5078361

P5078366

P5078348