banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

IMG 9613

Domorad i Pilana Šokčić igrat će večeras finale pakračkog malonogometnog turnira. U sjajnoj atmosferi pred više od tristo gledatelja oni su završnu utakmicu za nagradu od 16 tisuća kuna izborili boljim izvođenjem penala protiv Elite Academy/BP odnosno Stragatransa, nakon što su oba susreta završila 3:3 u regularnom dijelu.

IMG 9568

Odličnu prvo polufinale priredili su Šokčići i domaći Eilte Academy koji su odigrali utakmicu punu rezultatskog preokreta, zaključenu dramom u posljednjim sekundama susreta kad Grafina efektnim pogotkom za 3:3 osigurava Pakračanima lutriju penala. Na žalost, junak je ubrzo postaje tragičar, jer je isto kao i njegov suigrač Zandona u prvoj seriji penala Grafina promašio gol u drugoj te tako poslao Novljane u finale.

IMG 9611

U drugom polufinalnom meču, koji su mnogi nazvali finalom prije finala, Domorad predvođen odličnim Pavličevićem, Vaclavekom i ostalima stajao je nasuprot sjajnog Stragatransa na čelu s legendarnim Novakom, Petrovićem, ali i jučer odličnim Elerom. Prezentirali su odličan nogomet s pregršt haklerskog nadmudrivanja, a nešto bolji dojam sinoć je ostavio Domorad.

IMG 9621

Iako je Stragatrans bio očekivano opasan u gotovo svakom napadu, Domorad je jučer na vratima imao raspoloženog Zdelara koji je obranio nekoliko teških lopti. Napadački su Garešničani bili efikasniji i u finiš utakmice ulaze s velikih 3:1. Tada potez utakmice povlači Novak koji navlači markirku i Strage prelaze na igru bez golmana što u konačnici dvaput kapitaliziraju. Najprije dvije minute prije kraja kada smanjuju na 2:3, te sjajnim pogotkom Petrovića u posljednjim sekundama utakmice za konačnih 3:3 i novu lutriju penala.

IMG 9624

Isto kao i u prvoj utakmici, junak završnih minuta Novak jedini promašuje penal za Stragatrans, dok igrači Domorada nepogrešivo pogađaju s linije sedam metara i zasluženo odlaze u večerašnje finale.
Finalni program počinje večeras u 20 sati utakmicom za 3. mjesto između domaćih predstavnika Elite Academy/Beauty Point i Stragatransa, nakon čega slijedi revija te konačno finalna utakmica između Domarada i Pilane Šokčić.

IMG 9625

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić