banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

turnir publika

Po prikazanom nogometu, ali i odazivu publike sinoć je bila najbolja večer ovogodišnjeg pakračkog malonogometnog turnira koji se igra od 15. lipnja na igralištu kraj bivše  zgrade gimnazije.  Osam momčadi je razigravalo za ulazak u večerašnju poluzavršnicu, a šlag je bila zadnja utakmica u kojoj su nastupili svi ponajbolji pakrački mladi nogometaši. U njoj je ekipa Elite Academy/Beauty Point Pakrac pobijedila  ekipu CB Jet Set  za koju nastupaju i ponajbolji junioru Hajduka te Pakračani juniori u prvoligaškim momčadima Slaven Belupa Koprivnica i Lokomotiva Zagreb, Filip Vuić i Marko Milošević  te dva mlada osječka igrača. U ponajboljoj utakmici dosadašnjeg dijela turnira pobijedili su nešto stariji rezultatom 3:1,  golovima Grubišića, Joščaka i Dietzmana, a strijelac za mlađe je bio Milošević.   

igra četvrtak

U polufinalu će očekivano i ekipa sastavljena od Bjelovarčna i Garešničana Domorad koji u utakmici protiv ekipe Druga stativa PCP koje je završila visokih 9:1 nisu imali poteškoća s15-togodišnjim pionirima pakračkog Hajduka kojima je s obzirom na mladost i plasman u drugi krug uspjeh. Domorad će večeras  ulazak u finale tražiti protiv Stragtransa, ekipe koju pakračka publika dobro poznaje jer su ranijih godina bili višestruki pobjednici našeg turnira, a koju i ove godine predvodi kapetan malonogometne reprezentacije Hrvatske Tihomir Novak, obiteljski povezan sa sponzorom.  Oni su sinoć, lakše nego što rezultat govori, s 3:2 pobijedili ekipu Poliklinika Arcadia iz Daruvara. Preostali polufinalist je ekipe Pilana Šokčić iz Novske koji su  bez poteškoća savladali ekipu NK Slavonije Prekopakre  rezultatom 9:3.

Na listi strijelaca vodeći su Marko Filipović (Pilana Šokčić) i Ante Starčević iz ekipe Domorad s 9 golova. 

Večeras se u polufinalu sastaju:

20,00 sati: Elite Academy/Beauty Point -   Pilana Šokčić

20,50  revijalna utakmica mladih kategorija Hajduka

21,30  Domorad- Stragatrans

Završna večer je na programu u subotu s početkom od 20 sati utakmicom za treće mjesto, potom revijalna i utakmica za pobjednika turnira nakon koje će uslijediti podjela nagrada i priznanja.

Organizator turnira je Sportska zajednica Grada Pakraca, a kako je on dio programa Pakračkog ljeta, igra se pod pokroviteljstvom glavnog sponzora - Grada Pakraca.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić