Turnir 1

Zbog poslijepodnevne utakmice hrvatske reprezentacije na Euru današnji program na pakračkom  malonogometnom turniru počet će kasnije u odnosu na uobičajeno vrijeme. U 20 sati program će otvoriti ekipe iz skupine C, OPG Drkulec i Autoškola Sport/Aluminijska stolarija Burigo. Nakon toga odigrat će se još tri natjecateljske utakmice te revijalna mlađih kategorija Hajduka. Kvalifikacijski dio u kojem sudjeluje 14 ekipa po skupinama odigravat će se još u subotu i ponedjeljak s početkom u 19 sati, a osam plasiranih odigrat će četvrtfinale u srijedu, polufinale u petak i završnicu u subotu. Promjene u kalendaru može uzrokovati loše vrijeme, ali i eventualna večernja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u drugom krugu Eura, kaže Domagoj Ajman, tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca koja je i ove godine organizator turnira.

Uz sportska priznanja pobjedniku će pripasti 16 tisuća kuna, drugom finalistu 6 tisuća, trećeplasiranom dvije i pol, dok će četvrta ekipa na turniru dobiti 500 kuna.

U prve tri natjecateljske večeri najviše utakmica je odigrano u skupina A pa je poznato da će iz nje u završnicu ići ekipe koje su i prije početka bile najavljene kao favoriti: Elite Academy/Beauty Point Pakrac i Stragatrans koje su ostvarile po dvije pobijede, a međusobno odigrale neriješeno 2:2.  

Turnir je solidno posjećen, uglavnom s mlađom publikom. Organizator je osigurao ugostiteljsku ponudu u kojoj su, osim pića, hot dog i kokice, ali i veliki televizijski prijemnik na kojem je moguće gledati i prijenose s Eura. 

Turnir 2