Najava turnir

Večeras u 19 sati na igralištu kraj bivše gimnazije počinje 24. ljetni malonogometni turnir na kojem će do 26. lipnja 14 ekipa sastavljenih od igrača, osim iz Pakraca i Lipika, i iz Zagreba, Novske, Bjelovara, Daruvara i Kutine. U prvom krugu ekipe će igrati svaka sa svakom u tri kvalifikacijske skupine od četiri ili pet ekipa. Dvije najbolje iz skupine, te dvije najbolje trećeplasirane igrat će, prema planiranom kalendaru, u srijedu 23. lipnja u četvrtzavršnici, pobjednici dva dana poslije u poluzavršnici, a o konačnom poretku od prvog do četvrtog mjesta odlučivat će se u subotu 26. lipnja. Uz sportska priznanja pobjedniku će pripasti 16 tisuća kuna, drugom finalistu 6 tisuća, trećeplasiranom dvije i pol, dok će četvrta ekipa na turniru dobiti 500 kuna.

Osim u srijedu, početak turnira je svake večeri zakazan za 19 sati i uz odigravanje pet utakmica, od kojih je jedna revijalna (mlade kategorije Hajduka), trajat će do 22, 30 sati.

Organizator turnira je Sportska zajednica Grada Pakraca, a kako je on dio programa Pakračkog ljeta, igra se pod pokroviteljstvom glavnog sponzora - Grada Pakraca.

Prošlogodišnji 23. turnir osvojila je ekipa Drvo promet iz Pakraca. Naslov su osigurali boljim izvođenjem penala protiv bjelovarskog Domorada. Treće i četvrto mjesto osvojile su Elite Academy i CB Jet Set.

Večeras su na programu utakmice:

19,00 sati  Poliklinika Arcadia - NK Hajduk juniori (skupina A)

19,40 sati  Elite Academy/Beauty Point Pakrac - OPG Drkulec (skupina C)

20,20 sati  revijalna  mlade kategorije  Hajduka

21,00 sat Pilana Šokčić - Poliklinika Arcadia (skupina A)

21,40 sati  Auto škola sport/Aluminijska stolarija Burigo - Elite Academy/Beauty Point Pakrac (skupina C)

Program srijeda:

19,40 sati  OPG Drkulec - Druga stativa (skupina C)

20,20 sati Auto škola sport/Aluminijska stolarija Burigo - Stragatrans (skupina C)

21,00 sat NK Slavonija Prekopakra  - RK Lipa (skupina B )

21,40 sati  Stragatrans - Elite Academy/Beauty Point Pakrac (skupina  C)