Sastav U9 21 Large

Najmlađa selekcija Hajduka, početnici mlađi od devet godina, trenera Dubravka Ljevakovića su po prvi put ukupni prvaci  lige Bjelovarsko – bilogorske županije. Oni su prijepodne u Bjelovaru u finalnom razigravanja u uzvratnoj utakmici pobijedili golom Ivana Tutića vršnjake iz NK Bjelovara  s 1:0. Ovo je bila uzvratna utakmica završnog doigravanja. Osam dana ranije i u Pakracu su mladi nogometaši Hajduka pobijedili vršnjake iz Bjelovara s uvjerljivih 6:1 pri čemu je tri gola zabio Roko Kokalović, dva Erik Rek, a jedan Petar Kratki.

Igra 4

Sustav odigravanja ove lige je takav da mlade selekcije igraju županijsku ligu podijeljenu u dvije skupine. U skupini jug mladi Hajdukovci su u svih 18 utakmica pobijedili vršnjake  iz Daruvara, Virovitice, Garešnice, Lipika i Velikog Grđevca ostvarivši pri tom gol razliku 180:11. Za ukupnog  pobjednika u finalnom razigravanju u dvije utakmice  su bili bolji od  NK Bjelovara, pobjednika  skupine sjever ostvarivši na kraju iz 20 utakmica isto toliko pobjeda.  

Igra 3

Za selekciju U9 ove sezone su nastupali: Antun Kiš, Ante Bahnik, Luka Levanić, Erik Rek, Roko Kokalović, Petar Kratki, Fran Mašić, Jakov Frićer, Noa Bahnik, Ivan Tutić, Mateo Blažević, Noa Butler, Damjan Jakša, Ivano Lupinski i Duje Bahnik.

Vrijedno je istaknuti da je u 20 utakmica i 187 postignutih golova Erik  Rek postigao 68, Roko Kokalović  44, Ante Bahnik 19,  Petar Kratki 18,  Ivan Tutić 12, Luka Levanić 11, Noa Butler 9 itd…

Hajdukova selekcija početnika s natjecanjem u Bjelovarskoj ligi je započela 2008. godine s trenerom Dinkom Kličekom i godinama je slovila kao najuspješnija generacija ovog kluba koja se godinama u različitim starosnim kategorijama  natjecala i u 1. kvalitetnoj ligi HNL.  Iz te generacije dječaka rođenih 2000., 2001. i 2002. godine danas u Hajdukovim seniorima igra za amaterske nogometne prilike izuzetno brojna skupina: Nikša Grubišić, Alen Grafina, Ivan Keć, Franko Zandona, Filip Dietzman i Josip Joščak. Matija Vuić je igrač prvoligaša Slaven Belupa iz Koprivnice i nedavno je odigrao za njih prve seniorske minute u 1. HNL, a mlađi brat Filip je junior istog kluba. Dugogodišnji igrači mlađih selekcija i lanjski seniori Hajduka Tvrtko Krpan, Domagoj Kačer, Bruno Pierobon, Franko Kelemen i Leo Svjetličić  su zbog studenskih obveza na prvoj godini fakulteta jesenas, bar privremeno, ostavili se nogometa.

Dudo

U upravo završenoj sezoni prvaci županijske lige, ali u našoj županiji, su postali Hajdukovi juniori (U18) i mlađi pioniri (U13). Stariji pioniri (U15) su nesretno završili  treći, a kategorija U11 se natječući  u Međužupanijskoj ligi Brod- Požega osvojila sedmo mjesto.  

Klupa

Erik Rek

Zagrijavanje Kokalović