Nogometni vikend

Pretposljednje 25. kolo 1. ŽNL PSŽ, specifično po izuzetnoj efikasnosti, donijelo nam je važnu pobjedu Dobrovca protiv Graševine iz Vetova u borbi za opstanak, te uvjerljiv poraz Croatije na gostovanju u Čaglinu. U nesvakidašnjem vikendu je na sedam utakmica postignuto čak 60 golova, što iznosi više od 8 po utakmici.
"Najneefikasniju" utakmicu kola odigrao je Dobrovac koji je kod kuće pomalo iznenađujuće pobijedio Graševinu s čistih 4:0. Uz jedan autogol gostiju preostale dobrovačke golove zabili su Tutić, te Saša Poletto koji je ušavši s klupe dvaput tresao mrežu omiljenog kluba Mladena Grdovića. Dobrovčani ovom pobjedom odlaze na 23 boda, tri više od pretposljednjeg Dragovoljca i dosta im je bod u zadnjem kolu u Trenkovu za matematičko osiguranje opstanka.
S druge strane Obriježani su izgubili u Čaglinu 7:2. Do poluvremena su se još kako tako držali, no onda je domaćin odjurio na neuhvatljivu razliku. Gostujuće golove postigli su Mihael Andrijanić i Matteo Špelić. Croatia sada ima 21 bod i spas od ispadanja tražit će idućeg vikenda kod kuće kad dočekuju plasmanom rasterećeni i nimalo motivirani Dinamo iz Rajsavca.