Juniori 21

Jednu ili dvije utakmice do kraja natjecanja mlađih kategorija Hajduka tri selekcije su osigurale naslov, a jedna se još bori za njega.

Prvo mjesto u županijskoj lige za ovu sezonu osigurala je selekcija mlađih pionira (U13) trenera Viktora Trbare. U zadnjem kolu u subotu dočekuju vršnjake Slavije iz Pleternice, no kako već imaju devet bodova prednosti u odnosu na Slavoniju Požega, unatoč nekoliko zaostalih utakmica u ligi, osigurano je prvo mjesto bez obzira na preostale rezultate. Prošlog vikenda u Kutjevu su odigrali 0:0.

Kolo prije kraja prvaci su županijske lige i juniori (U18) trenera Darija Škariota. Oni su sinoć u Jakšiću pobijedili domaćina s 11:2 i kolo prije kraja imaju pred drugoplasiranom Slavijom iz Pleternice nedostižnih četiri boda prednosti. U reviji golova sinoć je najraspoloženiji bio Niko Čuljak koji ih je zabio pet, Fabijan Nikić 3, Matija Benković dva, a Marin Čakarić jedan. U 19 dosadašnjih utakmica i 16 pobjeda zabili su točno sto golova od čega Nikić 19, a Čuljak 17. U zadnjem kolu dočekuju Graničar iz Zagrađa.

Dribling U10

U svom dijelu lige ŽNL Bjelovar početnika (U9) selekcija trenera Dubravka Ljevakovića prvo mjesto su već odavno osigurali najmlađi registrirani Hajdukovi igrači pobijedivši u svih 17 utakmica. Pri tom su postigli 171 gol od čega su dvojica ponajboljih igrača Erik Rek i Roko Kokalović zabili točno sto (61+39). Prošlog vikenda je stradala u Velikom Grđevcu Gordowa s 8:0. Do kraja lige imaju još u subotu utakmicu protiv Virovitice, a u prvoj polovini lipnja ih čega finalna utakmica za ukupnog pobjednika lige koju će u dva susreta igrati protiv prvaka sjevernog dijela, najvjerojatnije Bjelovara.

Za prvo mjesto u županijskoj ligi će se u nedjelju boriti i stariji pioniri (U15). Oni u zadnjem kolu kao trećeplasirani odlaze na gostovanje drugoplasiranom Papuku u Velikoj koji im bježe jedan bod. Prvoplasirana Požega je jedan, odnosno dva boda ispred njih, ali kako je ona odigrala sve utakmice, tko pobijedi u nedjelju u Velikoj, je prvak lige. Ovog vikenda ova selekcija je pobijedila Kutjevo sa 7:0 golovima Stjepana Dietzmana (2) i po jedan Patrika Broša, Stjepana Kiša, Frana Mileka-Sahera i Ivana Benkovića.

Limači (U11) trenera Dubravka Ljevakovića, koji se jedini natječu u međužupanijskom rangu,  su ovog vikenda izgubili u Požegi s 3:1 i zauzimaju u konkurenciji 10 ekipa osmo mjesto. Preostala im je još zaostala utakmica protiv posljednje plasirane ekipe Dinama iz Vidovaca i uz očekivanu pobjedu plasman na tablici će popraviti za jedno mjesto.   

rujan U12