banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Nogometni vikend

Svi naši predstavnici od Međužupanijske do najniže 2. Županijske nogometne lige upisali su gostujuće poraze u prvenstvenim utakmicama.

Usprkos porazu od 3:2 na gostovanju kod Sikirevaca u 19. kolu MŽNL Brod/Požega Hajduk je prema riječima trenera Tomislava Kužileka pružio vrlo dobru partiju. Golovima Joščaka i Kovačića vodio je do poluvremena s 2:0, no u nastavku brzo primaju prvi gol, a potom u 59. te 80 minuti preostala dva za konačan gubitak bodova. U međuvremenu su ostali i bez Joščaka koji je zaradio crveni karton u 70. minuti utakmice.
„Dobra utakmica s obje strane. Danas smo išli s dosta problema na ovu utakmicu zbog loših stvari koje se događaju. Dečki su pokazali karakter i što znači biti ekipa i kad je najteže da su najbolji. Danas jsmo izgubili, ali nisam nesretan nego ponosan do neba na svoje igrače… kapa do poda na svemu. Nekada nam poraz pokaže više nego pobjeda. Domaćinima čestitam na pobjedi i izvrsnoj dobrodošlici, danas su imali trinaestog igrača na tribinama u velikoj i vjernoj publici. Oduševili su me, a domaćinu dali vjetar u krila kad je bilo najpotrebnije. Žal ostaje, ali ponos pobjeđuje! Spremni smo za sljedeći vikend, izjavio je Kužilek.
Hajduk je sada na 8. mjestu s 26 bodova, a sljedećem kolu koje se igra u subotu (1. svibnja, 17 sati) u Pakracu gostuje Zadrugar iz Oprisavaca, trećeplasirana momčad lige. Dodajmo da je Lipik 1925 u subotu kao domaćin pobijedio Mladost iz  Sibinja 3:1 golovima Rančića (2x) te Alviža. 
U 19. kolu 1. ŽNL Dobrovac je izgubio u Velikoj od Papuka s 3:1 (S. Poletto), dok je Croatia iz Donje Obriježi izgubila u B. Drenovcu od H. Dragovoljca s 2:1. (Andrijanić). Dobrovac je sada 10. s 19 bodova, a Obriježani su 12. s 15. Idućeg vikenda (2. svibnja, 17,15) u Dobrovcu gostuje Mladost iz Pavlovaca, a u D. Obriježi Graničar iz Bučja.
U drugoligaškom društvu u 10. kolu Slavonija iz Prekopakre izgubila je u Eminovcima 3:1 (Ivezić), dok je Dinamo iz Badljevine izgubio vani od Lipe 5:1 (Mlinarić).

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić