U 13 igra Large

S tri pobjede i jednim porazom mlade Hajdukove kategorije imale su prošlog vikenda uspješan start na početku ovogodišnjeg natjecanja pri čemu su obje pionirske selekcije zadržale vodeće pozicije u svojim ligama, a juniori u ozbiljnoj konkurenciji da u nastavku natjecanja to ostvare.

Prvi su na teren u subotu izašli stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena koji su na svom terenu s uvjerljivih 5:0 pobijedili vršnjake iz Lipika pri čemu je dva gola postigao Florijan Škariot. Ova selekcija u 11 utakmica ovog prvenstva je ostvarila 10 pobjeda, a po jedanaestu i zadržavanje prvog mjesta će ići idućeg vikenda u Kuzmicu.

Isti učinak u prvenstvu, 10 pobjeda u 11 utakmica imaju i mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare, također vodeći u Županijskoj ligi. Prošlog vikenda su pobijedili vršnjake u Kuzmici s 3:1 pri čemu je Jakov Švajghart postigao dva. S 30 bodova i vrlo dobrom gol razlikom od +78 idući vikend dočekuju trećeplasirani Kaptol.

stariji pioniri Large

Juniori (U18) trenera Daria Škariota s uvjerljivom pobjedom od 5:1 su se vratili iz Vidovaca gdje je Fabijan Nikić postigao tri gola. U 11 utakmica Županijske lige ove sezone su osvojili 24 boda i nalazi se na trećem mjestu s dobrim izgledima da napreduju. Za to će im trebati idućeg vikenda pobjeda protiv Slavije iz Pleternice koja za hajdukovcima zaostaje tek jedan bod.  

Početnici (U10) trenera Dubravka Ljevakovića u Međužupanijskoj ligi Brod-Požega su poraženi u Pleternici od Slavije s 4:2. Slijedećeg vikenda dočekuju Slogu iz Nove Gradiške. Sa sedam bodova i u konkurenciji 10 ekipa nalaze se na osmom mjestu.

Najmlađi predpočetnici (U8) prvenstvo u Međužupanijskoj ligi Bjelovara nastavljaju idućeg vikenda kada gostuju u Daruvaru protiv njihove druge ekipe. Kako će to biti utakmica prvog i posljednjeg za očekivati je nastavak Hajdukove jesenske golijade kada su u osam utakmica protivnicima  utrpali 85 golova.