0000000000423459

Požeško-slavonski nogometni klubovi napokon i službeno izlaze iz protukoronarne karantene nakon što je s vrha pristiglo zeleno svijetlo odigravanju utakmica na nižim amaterskim razinama što podrazumijeva i odigravanje prvenstvenih susreta u Međužupanijskim i Županijskim nogometnim ligama gdje obitavaju klubovi s našeg kraja. Zbog opreznosti i uvažavanja aktualne situacije, utakmice će se i dalje igrati bez prisustva gledatelja.

Slijedom toga, već ovog vikenda igrat će se utakmice 3. kola Kupa NS PSŽ među kojima nam je više od ostalih zanimljiv tek nedjeljni susret u Vetovu između Lipika i domaće Graševine. Ostali naši klubovi prve će službene utakmice odigrati idućeg vikenda. U MŽNL Brod/Požega Hajduk u sklopu 14. prvenstvenog kola, ujedno i prvog proljetnog, gostuje kod Slavonca u Novoj Kapeli. Utakmica se igra u subotu 20. ožujka, a istog će dana Lipik na domaćem terenu odmjeriti snage sa Zadrugarom iz Oprisavaca.

Istog vikenda igraju se i utakmice prvog proljetnog kola 1. ŽNL, a naša dva predstavnika odmah imaju vrlo jake provjere. U nedjelju (21. ožujka) Dobrovac u 14. kolu na svom terenu od 15,30 sati dočekuje Croatiju iz Mihaljevaca, dok će u isto vrijeme Croatija iz Donje Obriježi istrčati na megdan u Buku, gdje ih s druge strane terena čeka neprikosnoveni lider tablice BSK.