Rezultatski je ovo bio najbolji ovojesenski vikend za pakračke i lipičke kuglače. Prvu pobjedu su zabilježili kuglači „Pakrac-Papuka“, Slavonski banovac je ostvario novu gostujuću pobjedu, Lipik 1974 je odigrao neodlučno, a kuglačima Sloge je njihova utakmica odgođena.

Tek u 7. kolu 1. B HKL Pakrac-Papuk je osjetio slast pobjede. Na svojoj kuglani su u subotu pobijedili Lepoglavu sa 6:2 napravivši končano ekipno prvoligaški rezultat s ukupno 3308 srušenih čunjeva za što nije smjelo biti loših pojedinaca. Pojedinačne bodove su donijeli Ž. Major (558), D. Tušim (578), D. Major (536) i S. Karačić (548), a niti dva poražena igrača pri tom nisu rezultatski podbacila: I. Turković (538) i G. Špelić (550). To su Pakračanima prvi bodovi ove jeseni čime se nisu pomakli sa zadnjeg mjesta, ali ga sada s jednakim brojem bodova dijele sa subotnjim protivnikom i Podravkom i pri čemu su povratili vjeru da je opstanak moguć. Idućeg vikenda će na gostovanje u Zagreb Obrtnik-Torbaru koji je u sredini tablice.

Kuglači Slavonskog banovca nastavili su uspješan put kroz 2. HKL u Požegi gdje su zabilježili tijesnu pobjedu protiv Obrtnika. D. Špelić (566), Z. Gnezda (547) i D. Jozipović (527) su donijeli pojedinačne bodove, a presudna dva su dobili zbog 25 ekipno srušenih čunjeva više. Nakon pet kola Slavonski banovac je sa sedam bodova na trećem mjestu što je odličan rezultat za novajliju u ligi. Idući vikend će ponovo na gostovanje protiv druge ekipe Osijeka koja je na tablici peta.  

Lipik 1974 je na pakračkoj kuglani osvojio tek bod u petom kolu 3. HKL protiv INE Požega. Pojedinačne bodove su donijeli D. Tušim (581) i D. Šubert (504), a neriješenih 4:4 su ostvareni zbog 15 ekipno više srušenih čunjeva što je ponajviše zasluga ovog vikenda odličnog Domagoja Tušima koji je sam napravio prednost za svoju ekipu od 52 čunja. Podsjetimo da je isti igrač dan poslije igrajući na dvojnu registraciju za Pakrac-Papuk ponovo srušio odličnih 578 čunjeva čime je ovog vikenda apsolutno najbolji lokalni kuglač. Ovim bodom Lipik se bodovno izjednačio s dva posljednje plasirana kluba. Utakmica Sloge u Novoj Gradiški kod Obrtnika BAM je odgođena. S utakmicom manje i bodom manje Sloga je trenutno druga. Idućeg vikenda dočekuju predzadnji PPK Kutjevo, a Lipičani će u goste u Sl. Brod ekipi Regoča koja je šestoplasirana.